Dialog

Rådgivning & kapital

Sæt skub i din virksomhed igen og igen!

Innovative virksomheder har som regel altid brug for rådgivning, netværk og evt. kapital for at komme videre i deres livscyklus. I Vitus Bering Innovation Park findes både rådgivere, der har overblikket over de mange tilbud, men også mere specialiserede rådgivere inden for bestemte områder.

Flere virksomheder i Vitus Bering Innovation Park tilbyder forskellige rådgivnings- og serviceydelser. Hos Business Horsens kan du f.eks. få et overblik over mulighederne som iværksætter, og hos Insero kan du bl.a. få hjælp til at udvikle og skaffe kapital til din gode idé.

Derudover huser Vitus Bering Innovation Park en række virksomheder med special kompetencer inden for en række områder så som organisationsudvikling og patentrådgivning.

Herunder kan du læse om nogle af de rådgivningstilbud, der er i Vitus Berings Innovation Park:

Business Horsens

Business Horsens er en uafhængig medlemsorganisation, som fremmer innovation og vækst hos 670 medlemsvirksomheder, samt forbedrer rammevilkår og erhvervsudvikling i Horsens-området. Business Horsens tilbyder vejledning i øjenhøjde med et komplet hold af forretningsorienteret konsulenter, som er parate til hurtigt at rykke ud med akut vejledning og sparring.

Business Horsens har til huse i Vitus Bering Innovation Park og tilbyder bl.a. personlig vejledning til nyetablerede virksomheder (0-5 år) samt person, der overvejer at stifte egen virksomhed. Desuden arrangerer de infomøder, hvor du som iværksættere kan få råd og vejledning omkring de mange områder som du skal være opmærksom på, når du etablerer virksomhed.

Kontakt Business Horsens for at aftale et møde

Insero

Insero har en dyb faglig viden inden for energi og IT, og på den baggrund har Insero specialiseret sig i at analysere markedet, dets strømninger og aktører – også internationalt. Inseros viden og erfaringer omsættes til skræddersyede analyser, handlingsorienterede strategier og konkrete, forretningsudviklende tiltag for kunderne.

Læs mere om Insero

SDTI

SDTI, Syddansk Teknologisk Innovation A/S, investerer i innovative danske forretningsideer, der befinder sig i opstartsfasen. Deres investeringer omfatter både spin-outs samt helt nye iværksættervirksomheder.

Læs mere om SDTI og kontakt dem for et møde i Vitus Bering Innovation Park.

IDEA

IDEA Entrepreneurship Centre er Syddansk Universitets kompetencecenter for iværksætteri, innovation og kreativitet. IDEA tilbyder kurser, udviklingsprogrammer, værktøjer og inspiration inden for innovation og entreprenørskab samt bidrager til videnskredsløbet med det omkringliggende samfund.

Læs mere om IDEA

Startvaekst

Startvaekst.dk er stedet, hvor viden og værktøjer til iværksættere og virksomheder i vækst er samlet. Her findes nyttige informationer, links og gode råd til iværksættere og vækstvirksomhed så som hjælp til forretningsideen, markedsføring samt værktøjer til vækst.

Læs mere om Startvaekst

Interesseret i at høre mere?

Få et uforpligtende tilbud fra Vitus Bering Innovation Park og hør mere om dine muligheder. Ring til receptionen på tlf. 87 55 43 43 for et uforpligtende møde eller tilbud.