Students

Adgang til forskning & uddannelse

Få ny viden, inspiration og ekstra hænder i din forretning

I Vitus Bering Innovation Park bor virksomheder side om side med VIA University College. Universitetet tilbyder ikke blot et antal ingeniør- og kommercielle uddannelser, som er relevante for iværksættere, men gennemfører ligeledes en række forsknings- og udviklingsaktiviteter, hvilket giver dig adgang til de nyeste fund og viden indenfor områder såsom global business engineering, værdikædeledelse, iværksætteri osv.

Derudover har du mulighed for at samarbejde med dedikerede studerende, som er på udkig efter praktisk erfaring.

Dine samarbejdsmuligheder

  • Deltag i forsknings- og udviklingsprojekter
  • Praktikantordning
  • Studiejobs
  • Projektforløb med studerende

Mere end 2.000 af de i alt 4000 VIA-studerende kommer fra udlandet og har derfor nogle helt unikke kompetencer at bidrage med såsom et godt kendskab til andre kulturer og sprog.

VIA’s Career Service Center hjælper med at formidle kontakten til de studerende. Læs mere om andre virksomheders erfaringer med praktikanter i Vitus Bering Innovation Park her.

Eksempler på forskningsaktiviteter

Center for Forskning og Udvikling i Virksomheders Globalisering
Center for Forskning og Udvikling i Byggeri, Energi og Miljø
Program for Forskning og Udvikling i Velfærdsteknologi

Relevante uddannelser på Campus Horsens

Global Business Engineering
Engelsksproget ingeniøruddannelse med hovedvægt på naturvidenskab og teknik kombineret med økonomi, merkantile fag samt sprog og kultur. Bacheloruddannelsen tager 4 ½ år inklusiv et studie- og praktikophold

ICT Engineering
En 3 ½ -årig engelsksproget diplomingeniøruddannelse med specialisering inden for enterprise engineering, web engineering eller embedded engineering. Uddannelsen er meget projektorienteret og giver de studerene både nationale og internationale erhvervsfunktioner.

International Sales and Marketing Management
En 3 ½ -årig engelsksproget bacheloruddannelse med fokus på strategisk forretningsudvikling og forretningsmodeller, relationsmarkedsføring, salg og salgsledelse, produkt- og kundestyring samt business management og innovation.

Maskiningeniør/Mechanical engineering
Er en 3 ½ -årig diplomingeniøruddannelse på dansk eller engelsk med specialisering inden for innovation og produktdesign, intelligent mekanik eller bæredygtig energi. Uddannelsen er erhvervs- og projektorienteret.

Value Chain Management
Value Chain Management er en 3 ½ -årig bacheloruddannelse med fokus på Supply chain management, forandringsledelse samt projektledelse.