businesshorsens

Vi tilbyder…

Kontormiljø beskåret…arbejdspladser, der imødekommer dine behov

I Vitus Bering Innovation Park sammensætter vi kontorfaciliteterne efter dine behov. Er du en nyopstartet iværksætter med begrænset behov for plads, en større virksomhed på udkig efter et rummeligt kontormiljø, eller har du blot brug for en arbejdsplads i en begrænset periode mens dit projekt står på? Så har vi faciliteterne.

Interesseret i at leje et kontor?

 

Meeting rooms

…mødelokaler i topklasse til fordel for din forretning!

Mødefaciliteterne er designet til at imødekomme dine behov. Det betyder at vi tilbyder fuldt udstyrede mødelokale i forskellige størrelser. Du kan endda leje et mødelokale, selvom du ikke i forvejen lejer et kontor i Vitus Bering Innovation Park.

Book et mødelokale

 

Meetings and events

…adgang til events, der booster din forretning

I Vitus Bering Innovation Park kan du opleve en lang række events, som alle giver dig mulighed for at opnå ny viden til fordel for din forretning, møde nye forretningsforbindelser, kunder og endda mulige ansatte.

Se kommende events her

 

Access to research and knowledge

…adgang til ny viden og forskning, der kan inspirere din forretning

Som nabo til en af Danmarks største uddannelsessteder får du adgang til en række samarbejdsmuligheder og de seneste fund inden for blandt andet Global Business Engineering, Value Chain Management osv.

Vil du vide mere?

 

…adgang til Makerspace og  innovation labs til at teste dine idéer

Vi tilbyder værsksteds- og laboratoriefaciliteter, når du skal flytte dig fra teori til praksis og teste dine gode ideer.

Se vores innovation labs her