businesshorsens

Vi tilbyder…

Kontormiljø beskåret…arbejdspladser, der imødekommer dine behov

I Vitus Bering Innovation Park sammensætter vi kontorfaciliteterne efter dine behov. Er du en nyopstartet iværksætter med begrænset behov for plads, en større virksomhed på udkig efter et rummeligt kontormiljø, eller har du blot brug for en arbejdsplads i en begrænset periode mens dit projekt står på? Så har vi faciliteterne.

Interesseret i at leje et kontor?

 

…starthjælp til startupsBering-StartUp vi tilbyder

Bering StartUp er et eksklusivt tilbud til virksomheder under 3 år. Her kan du få hjælp til at udvikle din forretning i et kontorfællesskab, hvor du får struktureret sparring med professionelle mentorer, business coaching og mulighed for at netværke med andre iværksættere.

Bliv en del af Bering StartUp

 

…mødelokaler i topklasse til fordel for din forretning!Meeting rooms

Mødefaciliteterne er designet til at imødekomme dine behov. Det betyder at vi tilbyder fuldt udstyrede mødelokale i forskellige størrelser. Du kan endda leje et mødelokale, selvom du ikke i forvejen lejer et kontor i Vitus Bering Innovation Park.

Book et mødelokale

 


…de perfekte rammer til at netværke med førende fagfolkInnovation1

Når du lejer et kontor i Vitus
Bering Innovation Park, bliver du en del af et netværk med førende konsulenter og fagfolk inden for integreret energidesign, e-mobilitet, IT og venture kapital.

Bliv en del af vores professionelle cluster miljø

 

…adgang til events, der booster din forretningMeetings and events

I Vitus Bering Innovation Park kan du opleve en lang række events, som alle giver dig mulighed for at opnå ny viden til fordel for din forretning, møde nye forretningsforbindelser, kunder og endda mulige ansatte.

Se kommende events her

 

…adgang til ny viden og forskning, der kan inspirere din forretningAccess to research and knowledge

Som nabo til en af Danmarks største uddannelsessteder får du adgang til en række samarbejdsmuligheder og de seneste fund inden for blandt andet Global Business Engineering, Value Chain Management osv.

Vil du vide mere?

 

…et globalt forretningsmiljø

Hvis du har et globalt udsyn, International environmenter Vitus Bering Innovation Park stedet for dig. Her kan du blive del af et internationalt miljø, hvor du har adgang til internationale netværk og den nyeste viden inden for global forretningsudvikling.

Læs mere om fordelene ved at være en del af et internationalt miljø

 


…adgang til Makerspace og  innovation labs til at teste dine idéer

Vi tilbyder værsksteds- og laboratoriefaciliteter, når du skal flytte dig fra teori til praksis og teste dine gode ideer.

Se vores innovation labs her

 

 

Consultancy…rådgivning, der sætter skub i din virksomhed

Hos Vitus Bering Innovation Park kan du møde en række konsulenter, der er specialiseret i venture funding, ansøgningsprocesser, forretningsudvikling og meget mere.

Brug for hjælp til at få dit produkt på markedet?