VIA vinder entreprenørpris 2018

Fonden for Entreprenørskab har endnu en gang belønnet VIA for at gøre entreprenørskab til en integreret til af undervisningen. Kronprins  Frederik overrakte en stolt rektor for VIA University College, Harald Mikkelsen, prisen for årets mest entreprenante uddannelsesinstitution 2018. Således kom prisen tilbage til VIA, der også løb med sejren i 2014. 

Ved overrækkelsen af prisen som årets entreprenante uddannelsesinstitution blev det blandt andet fremhævet, at ”VIA arbejder meget strategisk med entreprenørskab og har satset på at få det ind i alle uddannelser på institutionen. Desuden har VIA over de seneste år vist, hvordan nye og anderledes uddannelser, som ikke tidligere har haft erfaringer med entreprenørskab som en integreret del af undervisningen og studierne, kan bruge entreprenørskabsundervisning og dermed styrke de studerendes faglighed”.

VitusBering siger tillykke og tak for samarbejdet

Vitus Bering Innovation Park og Insero samarbejder begge med VIA om at matche virksomheder og studerende samt matche startups med det etablerede erhvervsliv.  VIAs studentervæksthus har eget kontor i parken, hvor flere af de nystartede studenterstartups med tiden er blevet flyvefærdige og er rykket op i Bering StartUp. Flere af disse har pitchet for Venture City Horsens, hvor der er blevet etableret samarbejde med investorer og bevilget KARMAkapital til flere projekter.

Er du ny iværksætter og har du brug for professionel sparring og hjælp til at binde sløjfe på de løse ender? Se her om Bering StartUp er noget for dig.

Søger du innovationssamarbejder i feltet mellem det etablerede erhvervsliv og iværksættere/studerende, så er du også velkommen ind forbi til en kop kaffe eller kontakte vores direktør på us@vitusbering.dk