Prototypeværksted

Professionelle Klynger

Få adgang til førende netværk af professionelle vidensmiljøer 

I Vitus Bering Innovation Park har du mulighed for at netværke og skabe nye samarbejdsrelationer med førende industrikonsulenter og eksperter inden for integreret energidesign, IT, e-mobilitet og venturekapital.

Vi skaber rammerne for samarbejde mellem klyngerne og de omtrent 40 virksomheder, der bor i parken ved at tilbyde en række events, hvor netværk, vidensdeling og innovation er i fokus.

Fordele ved at blive en del af Vitus Bering Innovation Parks vidensmiljø:

  • Du har adgang til førende viden inden for integreret energiløsninger, bygningsrenovering, geoenergi, solvarme, e-mobilitet, IT og venturekapital
  • Du har adgang til et professionelt netværk med mulighed for at etablere fremtidige partnerskaber
  • Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med mange års erfaringer
  • Du har adgang til forskning og udvikling inden for integreret energidesign, IT og e-mobilitet
  • Du har adgang til fuldt udstyrede innovation labs, hvor du kan teste dine ideer

Integreret energidesignVBI_solceller

Vær med til at optimere fremtidens energiløsninger

Baseret på et tæt samarbejde mellem en lang række kvalificerede partnere såsom VIA Center for Forskning og Udvikling i Byggeri, Energi og Miljø, Insero Energy og nationale såvel som internationale netværk, udvikles ny viden og løsninger inden for optimering af den kollektive strømforsyning og fremtidens varmesektor.

Gennem levende laboratorier, forskning og udvikling, uddannelse, pilotprojekter, finansiering, undervisning, rådgivning og meget mere stræber VitusBerings vidensmiljø, integreret energidesign, efter at skabe og udvikle end-to-end energiløsninger.

DigitaliseringIT - Professional clusters

Hold dig up-to-date med de nyeste IT trends

I Vitus Bering Innovation Park, kan du blive del af en professionel klynge af IT virksomheder, som giver dig adgang til den nyeste viden og trends inden for IT sektoren. Her kan du sparre med innovative software virksomheder, IT konsulenter og desuden holde dig opdateret på de nyeste trends inden for IT sektoren gennem events og artikler, som publiceres på vores web portal.

Læs nyheder og artikler her

Venturekapital

Mød førende rådgivere som specialiserer sig i at få ideer til markedForside - Forretningsudvikling

I Vitus Bering Innovation Park, finder du virksomheder med specialkompetencer inden for innovationsprocesser, forretningsudvikling og kapital og fundraising. Her kan du sparre med eksperter, der kan hjælpe dig til at afklare hvordan du får din ide til markedet, give dig råd til fundraising og muligvis endda hjælpe dig med at få din ide finansieret.

Læs mere om rådgivning og kapital

Vil du vide mere? 

Få et uforpligtende tilbud fra Vitus Bering Innovation Park og hør mere om dine muligheder. Ring til receptionen på tlf. 87 55 43 43 for et uforpligtende møde eller tilbud.