Hvad er Venture City Horsens?

Bag navnet Venture City Horsens står Østjyllands nyeste vækstforening. Målet er udvikling af talentmassen af idérige iværksættere med vækst og arbejdspladser til følge. Midlet er et hands-on “fingrene i jorden”-koncept, hvor byens stærkeste erhvervskræfter hjælper næste generation på forretningsbenene med konkrete tiltag.

content/hvad-er-venture-city-horsens/venturecity-ideer-moedes_700x200.png

Drejer det sig om kapital? Ja, det gør det altid. Derfor byder Venture City på hjælp i form af KarmaKapital og Business Angels, som står klar til at investere i de gode idéer.

KarmaKapital – giv den gode KARMA videre

KarmaKapital drejer sig om at tage erfaring og kapital og “give det videre” til nye iværksættere uden at forlange noget til gengæld. “Pay it forward”-konceptet finansierer dermed projekter som produktion af prototype, tests, rejsehjælp til eksport, patentansøgning mm. uden at kræve andet tilbage end god KARMA. KarmaKapitalen er ofte den første sten på vejen mod Business Angels.

Business Angels står klar med kapital

content/hvad-er-venture-city-horsens/venturecity-ansoeg-nu.pngBusiness Angels er interesserede i at investere i opstartsvirksomheder. Det eneste du skal gøre, er at indsende dit projekt og pitche din idé til Venture City. Hvis “englene” vælger at samarbejde med din virksomhed, får du ikke alene kapital, men også viden og erfaring med i handlen. Business Angels bliver nemlig en del af din virksomhed i form af ejerandele, hvilket giver dem personligt incitament og interesse for din succes.

Mentorordning – spørg og du får svar!

Udover den hårde kapital tilbyder Venture City mentorer i form af erfarne erhvervsfolk fra Horsens og omegn. Deres erfaring spænder vidt og dækker over salg, investering, jura, kommunikation, forretningsudvikling og -strategi m.m. Det er svært at forestille sig det spørgsmål, man ikke kan få svar på, når Venture Citys mentorteam kommer på banen. Har du behov for personlig sparring og rådgivning, så søg en mentor allerede i dag. Bindingen til den enkelte mentor er fleksibel i den forstand, at du kan skifte mentor i takt med din virksomheds udvikling, hvis der i processen bliver behov for andre kompetencer.

Gå på opdagelse på Venture City Horsens’ egen hjemmeside og læs mere om hjælp og vejledning til dig og din virksomhed.

bubble