Globalization

Globalisering

Forretningsudvikling med et globalt udsyn – I Vitus Bering Innovation park arbejder vi for at styrke dine muligheder på det globale marked.

I Vitus Bering Innovation Park finder du et internationalt miljø med adgang til den nyeste viden inden for global forretningsudvikling, internationale netværk og et professionelt og internationalt studiemiljø med dedikerede studerende og lærer, der arbejder inden for området Global Business.

Eksperter der styrker din globale forretningsmuligheder 

Det internationale forskningscenter Center for Forskning og Udvikling i Virksomheders Globalisering arbejder udelukkende for at styrke danske virksomheders globale muligheder. Her står eksperter klar til at hjælp dig igennem globaliseringsprocessen – lige fra værdikædeoptimering og udvikling af globaliseringsstrategi til internationalt salg, markedsføring og interkulturelt samarbejde.

Læs mere om hvordan du kan styrke din globale muligheder 

Et internationalt miljø

VIA University Collage, som er en vigtig spiller i Vitus Bering Innovation Park, har gennemført en internationalisering af uddannelserne, hvilket resulterer i et yderst professionelt og internationalt studiemiljø. Hvert år ankommer mere end 2000 internationale studerende til VIA Campus Horsens. Disse studerende er en vigtig ressource for parkens virksomheder.

Vi tilbyder dig ligeledes mulighed for at blive en del af et internationalt netværk, som vedligeholdes og etableres gennem internationale events, konferencer og workshops.

Du får følgende fordele ved at være en del af vores internationale miljø: 

  • Adgang til den nyeste viden inden for global forretningsudvikling
  • Kontakt med eksperter, som udelukkende arbejder for at styrke dine muligheder på det globale marked
  • Forretningsmuligheder i Chengdu Kina, Horsens’ søsterby,  hvor VIA University College og Business Horsens deler kontor i Hi Tech Zonen
  • Mulighed for at deltage i konferencer, workshops og informationsmøder med fokus på eksport, internationalt samarbejde og kultur
  • Internationale projekt- og forretningspartnere
  • Praktikant- og projektforløb med studerende