VBIP_700x300Vitus Bering Innovation Park

Vitus Bering Innovation Park er en udviklingspark for udviklings- og vækstorienterede virksomheder og iværksættere. Her udvikles ideer til succesfuld forretning!

Mange steder tilbydes gode kontorfaciliteter og uformelle netværk for nye virksomheder. Hos VitusBering får du mere end det. Vi tror på, at aktiv rådgivning, sparring og adgang til de rigtige partnerskaber er afgørende for, at en lille forretning kan tage de næste skridt og skabe vækst – også internationalt. Vores dygtige innovationsteam har erfaring med både innovation og forretningsudvikling. Måske har du behov for venturekapital. Måske skal du afklare, om du selv skal bringe dit produkt på markedet eller teame op med andre. Måske har du bare brug for afklaring af næste skridt for din virksomhed. Vi hjælper dig med at modne din projektidé og giver dig sparring til, hvordan din forretning kommer videre.

Kig indenfor i parken

VitusBering er stiftet af VIA University College og Insero, der begge bidrager aktivt til VitusBerings unikke udviklingsmiljø, hvor innovation, forretning og uddannelse mødes. VIA University Colleges ekspertise giver adgang til praktik- og projektsamarbejder med studerende, fælles udvikling i laboratorier og værksteder, efter- og videreuddannelse og et netværk af internationale kontakter. Insero Horsens bidrager med innovationsteams, konceptudvikling og mentorordninger, viden om venturekapital og finansiering. Derudover er Insero selv aktiv investor i flere af parkens virksomheder. Læs mere i vores profilbrochure

I VitusBering mødes nørder og jakkesæt. For det er dér, ideer bliver til god forretning.

Læs mere her, hvis du går med tanker om at stifte egen virksomhed.

Parkens historie

I efteråret 2009 åbnede Vitus Bering Innovation Park dørene til en moderne udviklingspark med historisk vingesus.

Udviklingsparken er opkaldt efter den historiske Vitus Jonassen Bering, der blev født i Horsens i 1681. Han blev en af sin tids store opdagelsesrejsende og er i dag Horsens’ mest berømte bysbarn.Via fra luften

På  sine opdagelsesrejser  var Bering med til at slå fast, at Asien og Amerika er to adskilte kontinenter. Havet imellem disse to kontinenter bærer derfor navnet Beringstrædet. Det krævede både visioner, mod, et stærkt team og evnen til at rejse den fornødne at gennemføre ekspeditionerne, Hans navn var et indlysende valg, da udviklingsparken skulle navngives, da iværksættere og udviklingsvirksomheder  står overfor samme udfordringer.

Et særkende ved Vitus Bering Innovation Park er de flotte mødelokaler på 6. sal. Lokalerne er indrettet med hjælp fra Hede Nielsens Fond, og på væggene er det lokale industrieventyr i Horsens omsat til glasplancher.