Iværksætter

Sæt skub i din virksomhed igen og igen!

Innovative virksomheder har som regel altid brug for rådgivning, netværk og evt. kapital for at komme videre i deres livscyklus. I Vitus Bering Innovation Park findes både rådgivere, der har overblikket over de mange tilbud, men også mere specialiserede rådgivere inden for bestemte områder.

Flere virksomheder i Vitus Bering Innovation Park tilbyder forskellige rådgivnings- og serviceydelser. Hos Business Horsens kan du f.eks. få et overblik over mulighederne som iværksætter, og hos Insero kan du bl.a. få hjælp til at udvikle og skaffe kapital til din gode idé.

Derudover huser Vitus Bering Innovation Park en række virksomheder med special kompetencer inden for en række områder så som organisationsudvikling og patentrådgivning.

…starthjælp til startupsBering-StartUp vi tilbyder

Bering StartUp er et eksklusivt tilbud til virksomheder under 3 år. Her kan du få hjælp til at udvikle din forretning i et kontorfællesskab, hvor du får struktureret sparring med professionelle mentorer, business coaching og mulighed for at netværke med andre iværksættere.

Bliv en del af Bering StartUp

 

Consultancy…rådgivning, der sætter skub i din virksomhed

Hos Vitus Bering Innovation Park kan du møde en række konsulenter, der er specialiseret i venture funding, ansøgningsprocesser, forretningsudvikling og meget mere.

Brug for hjælp til at få dit produkt på markedet? 

 

…de perfekte rammer til at netværke med førende fagfolkInnovation1

Når du lejer et kontor i Vitus
Bering Innovation Park, bliver du en del af et netværk med førende konsulenter og fagfolk inden for integreret energidesign, e-mobilitet, IT og venture kapital.

Bliv en del af vores professionelle cluster miljø