VitusBering Investors Open 2018

For 5. år i træk inviterer Vitus Bering Innovation Park sammen med stærke partnere til arrangementet Investors Open, der matcher iværksættere og investorer.  Denne gang sker det i et heldags-arrangement den 12. september. Business Angels og investorer bliver eksklusivt inviteret til arrangementet, hvor iværksættere får muligheden for at pitche deres idé på jagt efter nye forretningsmuligheder.

Arrangementet har til formål at hjælpe iværksættere med at få adgang til risikovillig kapital. I Investors Open 2017 var 5 ambitiøse startups inviteret til at pitche deres idé eller produkt for 60 Business Angels, private equity fonde og Klasse A Sparringspartnere samlet fra hele landet. Læs om Investors Open 2017 her.

I 2018 er ambitionen et endnu større arrangement – mener du, at du bør deltage, er du velkommen til at kontakte os for at høre om muligheden for at blive inviteret.

Er du iværksætter og interesseret i at pitche din idé foran et publikum af investorer? Vi har endnu en eksklusiv plads, som du er velkommen til at søge om. Frist for ansøgning er den 14. juni 2018. For mere info: kontakt Ulla Sparre us@vitusbering.dk  

Læs hvordan du leverer et godt pitch og hvad investorerne kigger efter, i denne reportage fra Investors Open 2017. De 5 udvalgte startups der pitchede kan du læse om her.