HVOR LANGT VIL Du GÅ FOR SUCCES?

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle mennesker ser ud til at lykkes, mens andre ser ud til kæmpe hele livet? Vil du gerne lære, hvad vi aldrig lærte i skolen – hvordan du tjener penge, træffer beslutninger og opnår de mål, du ønsker? 1% af befolkningen i verden tjener 96% af pengene i verden! Er du interesseret i at tage et spring i dine resultater og lære at nedbryde store tal til små opnåelige mål? Så er dette seminar for dig.

Med udgangspunkt i hvordan topledere, iværksættere og elitesportsudøvere har haft succes i deres karriere, kommer Bering & Søgaard på dette seminar omkring:

 

✔ At forfølge det du virkelig ønsker, istedet for gå efter det, du tror du kan

✔ En simpel metode til at foretage #1 mindset-skifte for at tage kontrollen over din egen situation

✔ Hvordan viden og færdigheder omsættes til konkrete handlinger og bedre resultater

✔ At øge din produktivitet og indkomst

Seminarets indhold har Bering & Søgaard baseret på mere end 50 års forskning og praktisk anvendelse af Proctor Gallagher Institute.

Vi har alle haft de oplevelser, hvor vi deltager i et kursus eller en træning for at lære noget nyt – vi forlader det topmotiverede til at foretage en ændring, men få uger senere finder vi os selv tilbage i de gamle adfærdsmønstre. Problemet er, at hovedparten af al træning er baseret på at få deltagerne til at vide mere, men mere viden betyder ikke nødvendigvis bedre resultater. Vi arbejder ud fra den præmis, at du allerede ved, hvordan du kan gøre det langt bedre – du har bare ikke lært, at lukke gabet mellem det du ved, og det du gør.

Seminaret er 25. oktober 2018, kl. 17.00 – 18.00 hos Vitus Bering Innovation Park, Chr. M. Østergaardsvej 4a, Horsens

Tilmeld dig her.

Vi gør opmærksom på, at der er et NO-SHOW gebyr på 150 kr. Afmelding skal ske senest 12 timer før eventet ved at sende en e-mail til support@beringsoegaard.dk eller på Eventbrite.