Få mere værdi ud af dine kaffemøder

Kaffemøder er det nye sort – men hvordan gør man og hvordan får man fuldt udbytte af den tid, man investerer i disse? BusinessHorsens giver dig guiden til god netværksstrategi på kaffemøder.

Lad os begynde med en konservativ observation: De færreste går til netværksarrangementer for at stille sig over i hjørnet for at kigge ned i sin mobil. De er der for at møde sådan nogen som dig. De er der for at skabe værdifulde og interessante relationer.

Henrik Hahn-Nissen, idémanden bag Meet over Coffee, der snart runder struktureret kaffemøde nummer 10.000, fortæller om sine erfaringer, om netværksstrategi og do’s & don’ts”. Samtidig får du gode råd til hvordan du får værdi af dine kaffemøder.

Da det er kaffemøder og netværk, som er temaet, vil der hovedsageligt være afsat tid til at netværke og træne i, at du fremover får fuld værdi af den tid, du investerer i kaffemøder.

Der er maksimalt plads til 20 deltagere, da vi skal have fokus på dig og dit udbytte – og vi skal have tid til at lære hinanden at kende.

Alle er velkomne og vi giver naturligvis en kop kaffe.

Tilmeld dig her 

Praktisk information

Tid
Onsdag 6/2, 2019 kl. 15.00 – 17.00

Sted
Vitus Bering Innovation Park, BusinessHorsens, lokale 6.04
Chr. M. Østergaards Vej 4A, Horsens

Pris
Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.
No show fee kr. 250,- eks moms ved udeblivelse uden afbud.

Tilmeldingsfrist

4/2 2019