livelab

E-Mobilitet

Elektromobilitet, e-mobilitet, kan være mange ting og begrænser sig ikke blot til elbiler. Også tohjulede og trehjulede transportmidler, tungere transport, maritime fartøjer og industrielle køretøjer kan operere helt eller delvist på strøm.

I Danmark har vi store forretningsmuligheder inden for dette stødt voksende e-mobilitetsmarked, da mange års fokus på grøn energi, har givet mulighed for forskning og kompetenceudvikling i netop bæredygtig energi. Specielt som underleverandører til markedet tegner det danske potentiale lovende, og Vitus Bering Innovation Park vil gerne være med til at understøtte dette ved at skabe de ideelle rammer for samarbejde og udvikling.

I Vitus Bering Innovation Park finder du landets førende rådgivningsvirksomhed og drivkraften bag Danmarks erhvervsklynge inden for e-mobilitet, Insero E-Mobility. Som bosiddende virksomhed i Vitus Bering Innovation Park har ECOmove ligeledes udviklet en massiv erfaring med e-mobilitetsbranchen. ECOmove udvikler, producerer og leverer komponenter til industrien, hvilket giver dem et unikt branchekendskab.

Mød de nuværende virksomheder:

Hvad får DIN virksomhed ud af at være i parken?

Med daglig gang i Vitus Bering Innovation Park får din virksomhed blandt andet tæt adgang til:

  • Førende brancherådgivning
  • Danmarks erhvervsklynge inden for e-mobilitet
  • Mulige projekt- og samarbejdspartnere
  • Mange års erfaring fra branchen
  • Design og teknologistærke first-mover virksomheder