TECH TALKS 2020 - Iværksætterfestival Horsens

Event
21.09.2020

TECH TALKS 2020 - Iværksætterfestival Horsens

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST GRUNDET DE NYE CORONA-RESTRIKTIONER.

Vi befinder os i en uforudsigelig tid, hvor digital transformation påvirker små og store virksomheder i alle brancher. Den digitale omstilling stiller store krav til den enkelte virksomhed, der både skal kunne navigere i den digitale tidsalder og samtidig skabe udvikling. Men hvordan sikrer små og store virksomheder sig, at ny teknologi bliver implementeret med succes? Hvordan sikrer man sin virksomhed mod trusler i en digital tidsalder? Og hvordan kan bæredygtighed tænkes ind i digitaliseringen? Det er nogle af de centrale spørgsmål, som Horsens Tech Talk 2020 stiller skarpt på, med hjælp fra en række inspirerende talere.

FREDAG DEN 20. NOVEMBER 2020, KL. 08.00 - 12.00 Vitus Bering Innovation Park & VIA University College, Chr. M. Østergaards Vej 4a, 8700 Horsens. HENT PROGRAMMET HER.  

Innovationsrådgiver LOUISE OPPRUD, som de sidste 10 år rejst har i ind- og udland og interviewet mere end 150 ledere fra pionervirksomheder som Airbnb, NASA Ames og Pixar samt hjulpet en lang række danske og internationale virksomheder som f.eks. Google, McKinsey & Co og Novo Nordisk med at skabe små og store forandringer.

Direktør for Cestek Automation MORTEN BODILSEN og erhvervs Ph.d. hos Velux HENRIK SAABYE, har tilsammen over 30 års erfaring med at implementere automationsløsninger og udvikle ledere og hjælpe dem med at forbedre deres organisationers evne til mere effektivt at løse problemer og eksekvere deres strategier. Sammen vil Morten og Henrik i en samtale udforske deres forskellige perspektiver og erfaringer med, hvordan man bedst får de nye digitale produktionsteknologier til at spille sammen med organisationens medarbejdere, så den ønskede effekt opnås.

ELSEMARIE KAPPEL PETERSEN, underviser på Diplomuddannelsen i ledelse, som gennem en årrække har arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling i private-, offentlige organisationer, og FINN KRÆFTING der med en længere erhvervs- og ledelseserfaring fra bl.a. LEGO nu underviser på Diplomuddannelsen Engineering Business Administration og hjælper en lang række små og mellemstore virksomheder med at gribe digitaliseringens potentiale. De vil sammen belyse, hvordan bæredygtighed kommer til at spille en rolle i den digitale transformation, og hvordan det vil stille krav til en mere ansvarlig transformation af vores organisationer. 

JESPER FRANK MØRUP fra Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center, som vil gøre dig klogere på cybertruslen mod danske virksomheder – store som små. Jesper vil guide dig igennem det danske cyberlandskab, når det kommer til trusler, angreb og ikke mindst hvad man kan gøre ved det. Du kan f.eks. få svar på: Hvor kommer de største trusler fra? Hvad skal din virksomhed gøre for at minimere risikoen for angreb? Hvor udsat er din virksomhed? Og hvordan skal du agere, hvis din virksomhed bliver udsat for cyberkriminalitet?

Arrangementet er gratis og åbent for alle interesserede. TILMELD DIG HER.

Tech Talks 2020 er arrangeret af Vitus Bering Innovation Park, VIA University College, Horsens Kommune, BusinessHorsens og Erhvervshus Midtjylland.

 

Gå tilbage

TECH TALKS 2020 - Iværksætterfestival Horsens

bubble