Få individuel coaching om kapital

Event
29.07.2020

Få individuel coaching om kapital

Hvordan får du den nødvendige kapital til din startup eller virksomhed med vækstpotentiale? Eller kapital til at investere i virksomhedskøb eller i en startup. Den 9. september 2020 får du igen mulighed for personlig vejledning, når Vækstfonden og Erhvervshus Midtjylland tilbyder lokale virksomheder 30 minutters kapital coaching i tidsrummet kl. 9:00-12:00 i Vitus Bering Innovation Park eller online.

Programmet byder på muligheden for at startups, virksomheder og investorer kan booke en dedikeret sparring om muligheder for kapitalfremskaffelse i 30 minutter med enten Erhvervshuset eller Vækstfonden:

Sparring og specialvejledning i kapitalfremskaffelse og finansiering. Kvalificeret henvisning til relevante aktører baseret på vurdering af virksomhedens konkrete forhold og behov v. Virksomhedskonsulent Kim Kjølhede, Erhvervshus Midtjylland

Sparring om, hvorledes Vækstfonden kan være en del af en samlet finansieringsløsning til vækst og udvikling af din virksomhed, eller hvis du overvejer at købe en virksomhed v. Erhvervskundechef Ghita Davidsen.

Der kan bookes tid ved at sende en mail til info@vitusbering.dk eller ringe til vores reception +45 87 55 43 43

Gå tilbage

Få individuel coaching om kapital

Få individuel coaching om kapital

Få individuel coaching om kapital

bubblemedia