Firmaaftaler

Fit & Sund

Som beboer og medarbejder i en virksomhed i Vitus Bering Innovation Park har du nu mulighed for at træne hos Fit & Sund til en reduceret pris.

  • Du kan træne frit i de 3 huse i Horsens til 199,- pr. måned
  • Du kan træne i alle Fit & Sunds centre i hele landet for 249,- pr. måned

Alt du skal gøre for at benytte tilbuddet, er at medbringe dit adgangskort til VitusBering samt ID, når du vil oprette et medlemsskab.

Læs mere om Fit & Sund her

 

Dinero

Dineros regnskabsprogram GRATIS i 18 måneder via Bering StartUp. Husets øvrige lejere får 25% rabat på Dinero – også hvis du er kunde i forvejen.

Send en mail til info@vitusbering.dk for at blive oprettet hos Dinero med rabatordning.

Se tilbud fra Dinero her

 

Korshøj Kontor Center

Få ”storkunde” fordele med gode priser gennem VitusBerings samhandelsaftale med Korshøj Kontor Center i Horsens.

Korshøj fører et udvalgt sortiment af kontorartikler til rene netto specialpriser, samt gode tilbud på AV-udstyr, kontormaskiner og –møbler til VitusBerings lejere.Bestil din vare inden kl. 15.30 på hverdage, og få den leveret allerede dagen efter. Fragtfri levering ved køb over kr. 200,-

Kontakt receptionen for videreformidling til Korshøj Kontor Center.

Danske Udviklingsparker

Tilbud til lejere i Danske Udviklingsparker – hold møde i Jylland og på Fyn GRATIS

Skal du holde møde med en kunde i Herning eller Odense? Som lejer i en udviklingspark, der er medlem af landsforeningen Danske Udviklingsparker, har du mulighed for GRATIS at låne mødelokaler i en af de andre Udviklingsparker, hvis du skal holde et møde ”udenbys”.

Mødelokalerne er typisk små lokaler med plads til 2-8 personer. Aftalen gælder inden for normal arbejdstid og til kortere møder, med ikke betalte aktiviteter.

Hvis du skal arbejde flere dage i samme område, har du også mulighed for at leje en skrivebordsplads i en af de andre udviklingsparker for kr. 300,- pr. dag.

Foreningen Danske Udviklingsparker blev etableret i 2001 og omfatter ca. 20 erhvervsparker, der deler viden, innovation og værdiskabende tiltag for iværksættere og virksomheder.

Få et overblik over Danske Udviklingsparker her

Kontakt receptionen for at reservere mødelokaler og skrivebordspladser i de andre udviklingsparker.

Massageaftale for virksomheder

Vitus Bering Innovation Park har indgået en firmaaftale med Virksomhedsmassøren & Klinik i Horsens, som giver alle beboere og medarbejdere muligheden for at få masseret de ømme muskler direkte på arbejdspladsen. Dermed sparer du tid og får samtidig løsnet og forebygget muskelsmerter.

Virksomhedsmassøren & Klinik kommer to gange om måneden med egen briks og tilbyder fysiurgisk massage, en massageform hvor man arbejder sig grundigt ned i musklerne, til kr. 240,- pr. behandling som afregnes direkte til din virksomhed via faktura.

Massagetider (30 min.) reserveres via receptionen.

For din daglige velværes skyld har VitusBering en massagestol til beboernes fri afbenyttelse.