Visometric bygger bro med visualiseringer

Visometric bygger bro med visualiseringer

For en måned siden fik Bering Next Step lokalerne en ny beboer, da visualiseringsvirksomheden Visometric flyttede ind. Folkene bag Visometric er allerede begejstrede for de professionelle rammer, og de ser frem til sparringen med såvel business coaches som andre opstartsvirksomheder.

Visometric er en ung visualiseringsvirksomhed, der tilbyder hurtigere og mere effektive løsninger inden for eksklusive fotorealistiske visualiseringer, som kan optimere kommunikationen mellem arkitekter, bygherrer og kunder.

Helt konkret skaber Visometric fængende virtuelle applikationer, der giver brugerne den fulde oplevelse af – og interaktion med – fremtidige byggeprojekter. Arkitektur er nemlig et visuelt område, hvor der er brug for mere end beskrivelser og almindelige tegninger for at forstå det tredimensionelle rum. Ofte er ’standardmaterielet’ ikke tilstrækkeligt til at kunden forstår projektet fuldt ud, og det kan føre til dårligere forventningsafstemning og i værste fald utilfredshed med resultatet.

Ved at udnytte udviklingen inden for spilteknologi laver Visometric bl.a. VR fremstillinger og interaktive gennemgange, hvor brugerne får mulighed for at udforske og interagere med deres fremtidige projekt, som om de var der selv. I den forbindelse tilbyder Visometric både at håndtere den fulde proces med byggetilladelse, tegninger og VR fremstillinger, eller udelukkende levere VR fremstillingen, hvis kunden har egen arkitekt på opgaven.

Prioritering af de rette aktiviteter

Som nystartet virksomhed har Visometric oplevet udfordringer med at udvide deres kundenetværk, og manglende erfaring har været med til at besværliggøre både den daglige drift og de forskellige beslutningsprocesser. En anden udfordring har været at indsnævre målgruppen til kunder, der har et reelt behov for eksklusive visualiseringer – og samtidig at tjene penge på disse kunder. Derfor flyttede Visometric for en måneds tid siden ind i Vitus Bering Innovation Park som en del af Bering Next Step, hvor håbet er at møde mere erfarne iværksættere, som kan dele deres viden og hjælpe Visometric med nogle af disse udfordringer.

– Vi optimerer løbende vores processer og forsøger at finde nye måder at levere vores produkt på, så vi kan tilfredsstille kundernes krav. Men i takt med at arbejdsbyrden øges, bliver det vanskeligere at prioritere de aktiviteter, der hjælper os med at nå vores mål, fra dem, der ikke er så relevante, men er med til at give økonomisk stabilitet, fortæller Tudor Panaitescu, direktør i Visometric og en af grundlæggerne af virksomheden.

Hjælp til udvikling af forretningsmodel

Gennem sparring med Bering Next Steps erfarne forretningscoaches håber Visometric at kunne styrke deres forretningsmodel samt blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger for virksomheden – og så har adgangen til netværk fra både unge og modne virksomheder også stor betydning.

– Som virksomhed oplever vi, at jo større dit netværk er, jo større chance har du for at få succes. Her tilbyder Bering Next Step nogle unikke muligheder med et team af iværksættere samt  tæt business coaching. De får vi adgang til sammen med mentorrådgivning, mulighed for praktikanter samt invitationer til workshops og events i Vitus Bering Innovation Park, lyder det fra Tudor Panaitescu.

 

 

 

 

 

 

Med indflytningen i Bering Next Step føler Visometric, at de er klar til at tage det næste skridt som virksomhed, og så påpeger de i øvrigt, at de professionelle konto- og mødefaciliteter i Bering Next Step er med til at forbedre deres virksomheds image – ligesom de sætter de stor pris på udsigten over Horsens Fjord.