VIA tæt på sejren

VIA tæt på sejren i konkurrence

Som en del af det store, europæiske FINESCE projekt, der bl.a. har deltagelse af Insero, blev der i sidste uge afholdt finale i en studenterkonkurrence, hvor to hold fra VIA UC i Horsens præsenterede deres bud på fremtidens innovative services.

Finalen i konkurrencen blev afholdt i Aachen (Tyskland) som en del af et større Open Day arrangement i FINESCE projektet, og i alt fire studenterhold præsenterede deres bud på fremtidens innovative services – herunder altså to fra VIA UC. De forskellige idéer, som skulle kunne passe ind i FINESCE projektet, lå inden for kategorierne Computer Science, Engineering, Marketing, Psychology og Design.

Student Case2

Fra start deltog mere end 30 studerende i konkurrencen fordelt på 11 hold, og heraf gik fire hold videre til finalen. De studerende kom fra hhv. Institut polytechnique de Grenoble, Warsaw University of Technology, RWTH Aachen University, Maastricht University, Cologne University of Applied Science og altså VIA University College.

Vinderen i konkurrencen blev det tyske hold ’Team Energetica’, som blev belønnet med en iPad til hver af de to deltagere, som ligeledes kan se frem til et halvt års praktikophold hos Ericsson, der sponsorerede konkurrencen. Holdene fra VIA UC blev hhv. nummer 2 og 3.

Se en video fra konkurrencen her, og hør hvad FINESCEs projektleder havde at sige om de studerendes præsentationer