Simon_web
Vestas-mand er ny direktør i Insero Energy

36-årige Simon Steen Bak Kristensen, der kommer fra en stilling i Vestas, er ny mand i spidsen for Insero Energy. 

Som direktør skal Simon Kristensen udvikle Insero Energy som vidensvirksomhed inden for energiteknologier som varmepumper, solbrønde og energipæle. Med bopæl i Vitus Bering Innovation Park har Insero Energy igennem de seneste tre år opnået gode resultater med blandt andet teknologitest i levende laboratorier, deltagelse i forskningsprojekter og salg af bæredygtig varme.

Simon Kristensen kommer fra en stilling som Director i Vestas, hvor han gennem syv år har været leder for en række afdelinger og kompetencecentre i Danmark og udlandet. Her har han blandt andet skulle sikre sammenhæng mellem design, produktion og leverance til kunden. Simon er uddannet M.Sc. i Electrical Engineering fra DTU og Politechnico de Milano.

– Insero Energy er en utroligt spændende virksomhed, der arbejder med at udvikle nye miljøvenlige teknologier og skabe ny viden inden for green tech – blandt andet gennem test af teknologier i et levende laboratorie. På den måde er Insero Energy med til at udvikle en grøn energiindustri, som Danmark kan leve af i fremtiden – og det glæder jeg mig til at være en del af, siger Simon Kristensen. Han tiltrådte stillingen som ny direktør i Insero Energy 1. august.