Venture City Horsens stiftet

Har du ideen, så er et nyt netværk af Business Angels og mentorer i Horsens nu klar til at støtte op med viden og kapital. Foreningens formål er at støtte og tiltrække vækstiværksættere og vækstvirksomheder i Horsens Kommune.

Venture City Horsens Horsens Folkeblad

Foreningen holdt stiftende generalforsamling mandag den 20. juni 2016 og allerede på stiftelsesdagen har 13 Business Angels og 26 erfarne mentorer meldt sig ind for at støtte vækstvirksomheder med viden, erfaring og kapital.

Har du en god idé, der mangler viden eller kapital, bliver der mulighed for at søge gennem foreningens web-platform www.venturecityhorsens.dk. Den nyvalgte bestyrelse er allerede i gang med at gøre materialer og processer klar, så der fra august 2016 vil være mulighed for at få hjælp fra foreningen.

Vil du gerne bidrage som Business Angel eller mentor, så er du velkommen til at søge om medlemskab ved at kontakte en af bestyrelsens medlemmer.

Bestyrelsen for Venture City, Horsens er: Ulla Sparre, Vitus Bering Innovation Park (formand), Ole Middelhede, Assessit (næstformand), Per Hansen, CASA (kasserer), Anders Juel, Superego og Karsten Leth, Business Horsens