Velgørenhed i VitusBering

Onsdag den 6. maj dannede Vitus Bering Innovation Park rammerne om Project 1 Million’s første velgørenhedsevent, hvor pengene fra indsamlede pantflasker bliver doneret til sociale projekter.

Den frivillige forening, Project 1 Million, der står bag velgørenhedseventen, fejrede endnu en milepæl i deres velgørende projekt. Project 1 Million sætter fokus på miljøet ved at opfordre alle til at aflevere pantflasker og dåser i special designede containere, der er stillet op rundt omkring i Horsens og Aarhus. Panten indsamles jævnligt og uddeles så til sociale velgørenhedsformål.P1M1

Donationerne gik denne gang til projekterne; Savn, Børnefonden, Danske Commodities og Horsens Freja.

Et af de steder, hvor man kan støde på Project 1 Millions flaskeformede containere er hos Vitus Bering Innovation Park – derfor var det også et naturligt sted for Project 1 Million at holde deres første donationsevent:

bottle 1Det var naturligt for os at holde vores første event i Vitus Bering Innovation Park, fordi det var her, vi startede. Vi startede ved at samarbejde med studentervæksthuset, VIDEA, hvor vi fik en plads i et fælles kontor, og senere flyttede vi ind i eget kontor her i parken. Som studerende er Vitus Bering Innovation Park et godt sted at være, fordi man er i et professionelt miljø med en masse virksomheder, som man kan bruge til at sparre med, fortæller Jan Martin Ahler, idémanden bag Project 1 Million.11188177_831608550263747_8294960972118329460_n

Udover at der blev givet donationer, uddelte Project 1 Million ligeledes awards til de steder, der har samlet mest pant. Blandt vinderne var Vitus Bering Innovation Park, Bubble Media, VIA University College og Danske Commodities.

Lokale Rasmus Buhl spillede parken op med sin akustiske optræden mens det Visionære Køkken, som sætter fokus på madspild, stillede an med snacks.

Læse mere om Project 1 Million, og hvordan du kan bidrage til det gode formål.