VækstCafé åbner 7. maj

Vækstcaféen er et nyt mødested for iværksættere og små virksomheder i Horsens – her kan du få inspiration, møde andre iværksættere og få rådgivning fra eksperter – helt gratis.Vækstcafe1

BusinessHorsens, Den Seriøse Kaffeklub, Vitus Bering Innovation Park samt en række private rådgivere står bag Vækstcafeén – Cafeén fungerer som en pop-up café, hvor du kan etablere nye samarbejder, netværke og møde eksperter eller rådgivere, som kan svare på de spørgsmål.

Den første pop-up café kommer til at finde sted i Vitus Bering Innovation Park d. 7. maj. Den næste vil foregå den 2. juni i Tinghuset.

VækstCaféen er for alle iværksættere eller nystartede virksomheder. Hvert møde vil have et bestemt emne i fokus og til hvert møde vil du kunne opleve en iværksætter fortælle sin historie og dele ud af sine erfaringer, samt en ekspert som vil formidle viden om emnet i fokus.

Efterfølgende vil der være mulighed for korte møder med tre faste rådgivere – en jurist, en revisor og en person med viden om f.eks. salg og markedsføring.

Se programmet for vækstcafeén og tilmeld dig her.

Benyt dig af det nye tilbud og besøg Vækstcafeén d. 7. maj.