Uge47 – VBI Investors Open på toppen

VBI Investors Open

Som afrunding af Danmarks Vækst- og Iværksætteruge i uge 47, afholder vi i samarbejde med Iværksætter DNA, VBI Investors Open den 21. november 2014, kl. 8.00-13.00

Søger du kapital eller investorer til dit projekt. så omdannes hele 6 etage på Vitus Bering Innovation Park til en omgang ” Investors Open ” hvor der samles 10 – 15 af landets venturefonde, private investorer m.m, så du kan komme og pitche din ide eller projekt. Vi kan naturligvis ikke garantere at de vil investere i netop din ide, men muligheden er der for dig!

Der vil hele dagen fra ml. 08.00 – 13.00 være flere aktiviteter fx  foredrag af dansk IT grand old man Mogens Nørgaard, der vil være sparing, mulighed for at du kan få printet en gratis 3D prototype af dit produkt, tale med jurister og patent, m.m. Vi slutter hele molevitten af med en omgang fredagspizza!

Iværksætter DNA står for det praktiske arrangement, så har du spørgsmål eller ønske at deltage, så kontakt venligst firstmover@mail-online.dk ( NB: MEGET BEGRÆNSET ANTAL PLADSER ) – DET ER  GRATIS AT DELTAGE.