Topkarakterer til VitusBering

Iværksætterforeningen “VI STARTER SGU” har begået en artikelserie om kontorfællesskaber i Horsens. Nu er turen kommet til Vitus Bering Innovation Park, og vi kan med glæde konstatere, at vi får mange positive ord med på vejen.

Skribenten er VitusBering_300x452gavmild med de rosende ord, som vi modtager med stolthed og klædelig beskedenhed. Udover positiv omtale af husets design, bliver der lagt vægt på fællesskabet mellem lejerne og muligheden for at sparre med ligesindede. VitusBering giver indtrykket af at være “en lille by i byen” med internationalt liv og fokus, da man netop i kraft af de mange udenlandske studerende dagligt oplever brudstykker af samtaler på et bredt udvalg af sprog, når man bevæger sig rundt i huset. Netop det globale udsyn er et af VitusBerings varemærker og kompetenceområder, så det varmer bestemt at dette kan mærkes på husets stemning og atmosfære.

Ligeledes beskrives det, hvordan VitusBering adskiller sig fra gængse kontorfællesskaber ved at dele matrikel med VIA University College. Dette giver adgang til den nyeste viden og innovation inden for en lang række merkantile uddannelser. Som en ekstra bonus nævnes også kontakten til de mange studerende og muligheden for at samarbejde i form af projektansættelse eller praktikophold. Dette gør det muligt at teste fremtidige medarbejdere eller få løst en række arbejdsopgaver, som ellers ville have samlet støv.

Læs selv artiklen her.