Velkommen til to nye business coaches

Bering StartUp sætter nu turbo på inkubationsmiljøet ved at ansætte to erfarne business coaches Henrik Kjærgaard Clausen og Henrik Mark Henriksen. Det er en projektbevilling fra Region Midt i projektet InkubatorMidt, der gør det muligt at få tilkoblet et fast business coaching team, hvor også direktør Ulla Sparre vil anvende en del af sine ressourcer og kompetencer i 2016.

Henrik og Henrik tiltræder per 1. november og vil være at finde i Bering StartUp 1-2 dage om ugen. De to business coaches skal arbejde tæt sammen med parkens beboere og samarbejdspartnere som eksempelvis Business Horsens, VIA og Insero med at skabe succes for iværksættere med udviklingsambitioner

Henrik Kjærgaard Clausen, forretningsudvikler og ejer af Tenbirds HKC Igennem de sidste 15 år har HKC arbejdet med optimering af virksomheder på tværs af brancher og kundetyper via strategisk og kommerciel forretningsudvikling. Erfaringen ligger primært inden for strategiudvikling, primært markedssegmentering, inkl. pris- og produktoptimering, salg- og marketingstrategier samt identificering og implementering af værdier, vision og mission. Henrik har en kandidatgrad i økonomi, arabisk og kultur fra Syddansk Universitet – Cand.negot. Sidenhen har han bl.a. taget kurser inden for analytiske metoder, kurser på Masteruddannelsen i Anvendt Statistik ved Danmarks Tekniske Universitet og senest Bestyrelsesuddannelsen med fokus på SMV på Aarhus Universitet.

Branchemæssigt er erfaringen især stor inden for teknologitunge virksomheder og konsulentbranchen, og geografisk viden om og netværk i Mellemøsten og Fjernøsten.

Henrik Mark Henriksen, Sales Management og strategiudvikling HMH HMH har gennem de seneste 15 år arbejdet med forretningsstrategi, salgsledelse, markedsføring og distributionsudvikling i internationale virksomheder – blandt andet DK Company A/S og Bang & Olufsen A/S. Som Retail Development Manager hos Bang & Olufsen har Henrik arbejdet med distributionsudvikling og ledelse inden for detailleddet. Desuden var han en periode selvstændig Bang & Olufsen forhandler og kender derfor til arbejdet i hele værdikæden i forhold til en detailkæde.

Henrik har flere års erfaring med salgsledelse både via egne sælgere, agenter og distributører, gennem sin rolle som overordnet ansvarlig for DK Companys herredivision. Dette gælder flere markeder i Europa samt USA og Canada. Begge de nye business coaches er bosiddende med deres familier i Horsens.

”Jeg ser frem til at byde de to nye coaches ombord i Vitus Bering Innovation Park og er sikker på, at de med deres internationale baggrunde kan bidrage med at udvikle forretningspotentialer og skabe vækst sammen med ambitiøse iværksættere” udtaler direktør Ulla Sparre

Du kan læse mere om Bering StartUp her