Tilbud til startups

God aktivitet, videndeling og nye netværk til Bering & Brunch! Som led i Iværksætterfestivalen bød Bering StartUp indenfor til en formiddag om iværksætteri. Her var der mulighed for at møde, – og ikke mindst høre om sparringstilbud fra, Danske Bank Growth, EY, Business Horsens, Venture City Horsens og Bering Startup

Formiddagens Bering & Brunch startede med et veloplagt oplæg fra Per Frandsen, EY om den globale kåring af “Entrepreneur of The Year” med fokus på, hvad de kigger efter hos den succesfulde virksomhed.  Herefter kom Casper Rasmussen med et par praktiske indspark til hvad, man som startup skal være opmærksom på i forhold til økonomi og virksomhedsorganisering. Det gav anledning til en god dialog om, hvordan iværksættere bedst får valgt rådgivere. Her er de konkrete tips fra dagens panel: 1) spørg i dit netværk om hvem de kan anbefale, 2) spørg fx. din bank om de kan anbefale revisor/bogholder og 3) brug de mange muligheder for vejledning og sparring i dit lokalområde.

Efter en god netværkspause tog Simon Warmbold fra Danske Bank Growth over og fortalte om deres sparring. På platformen “The Hub” er der mulighed for både at promovere sin startup og at søge efter medarbejdere, partnere og business angels.

Både Simon og Casper kan man møde hver anden torsdag i Bering Startup og få en uforpligtende snak om sin startup. Du kan løbende finde deres mødetidspunkter ved at følge vores Facebook.

Business Horsens fortalte også om deres iværksættervejledning, der er gratis for alle startups med bopæl i Horsens Kommune.

Tak til de nuværende (og ikke mindst kommende) iværksættere, der deltog i Bering & Brunch med god energi og engagement. Du kan frit og uforpligtende deltage i iværksætter-events i Vitus Bering Innovation Park – også hvis din virksomhed stadig er i planlægningsfasen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder i Vitus Bering Innovation Park. Læs mere på Bering StartUps egen hjemmeside.