TADAA! – eldelebiler i boligforeninger

Deleøkonomien har spredt sig til alle verdenshjørner – også til Vitus Bering Innovation Park, hvor selskabet TADAA! står bag et nyt eldelebilskoncept, som giver medlemmer af boligforeninger og andre fællesskaber friheden ved en bil – uden de udgifter og det besvær, der hører med til at være bilejer.

Vitus Bering Tadaa

De første TADAA! elbiler er allerede på vej ud over stepperne, da Boligforeningen Århus Omegn som en af de første boligorganisationer i landet har besluttet at indføre eldelebiler til beboerne.

Læs den fulde nyhed om Boligforeningen Århus

Det Insero-ejede selskab TADAA! tilbyder delebiler på abonnementsbasis – en model, som kendes fra telefoni og internet.

”Vi vil give adgang til mobilitet, på samme måde som der er adgang til TV, telefoni og internet. Derfor tilbyder vi brugere med lejlighedsvise behov for bilkørsel adgang til enkel, billig og miljøvenlig bevægelighed til en fast, lav abonnementspris”, forklarer Søren Skov Bording, direktør for TADAA!

Delebiler i abonnementsformHeader-logo

I praksis fungerer abonnementsordningen sådan, at beboeren via en
app booker en eldelebil, henter den på en p-plads nær boligen, fjerner ladestikket, låser bilen op med app’en og kører så meget, som han eller hun har brug for. En løsning som er nem at administrere for både bruger og boligforening.

Læs mere på www.tadaacar.dk.