STARTUP BREAKFAST

Vi genoptager vores morgenmøder i Bering Startup, hvor  du som iværksætter både kan netværke og få ny viden til udviklingen af din startup. På første møde den 23. maj sætter vi fokus på nogle af de tilbud EU har til startups, især med fokus på nyt udvekslingsprogram.

Brian Rosenhøj fra EU Funding, der er fund raiser tilknyttet Business Horsens, fortæller om EUs program for udveksling ERASMUS ENTREPRENEURS.  Ulla Sparre her fra parken vil fortælle, hvilke muligheder, det giver lokale iværksættere, at Vitus Bering Innovation Park er udnævnt til EU Digital Innovation Hub

Erasmus for unge iværksættere er et udvekslingsprogram på tværs af grænserne. Det giver nye eller vordende iværksættere mulighed for at lære af erfarne iværksættere, der driver små virksomheder i andre lande, der deltager I programmet. Erfaringsudvekslingen finder sted under et ophold sammen med den erfarne iværksætter, som hjælper den nye iværksætter med at tilegne sig de nødvendige færdigheder til at drive sit startup. Værten får fordelen af, at få nye perspektiver på sin virksomhed og får mulighed for at arbejde sammen med udenlandske partnere eller lære om nye markeder.

Kom og hør om det ikke kunne være noget for lige dig!

Vi har kaffe og morgenmad klar- venligst tilmeld her

  • Hvornår: Torsdag den 23. maj 2019, kl. 8.00-9.00
  • Hvor: Bering StartUp, Vitus Bering innovation Park, Chr. M. Østergaards Vej 4a, Horsens
  • Hvem: Både nye og etablerede startups samt erhversaktører er velkomne – gratis, husk dog tilmelding 🙂