Skal du være en del af Scale-up?

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks nye økosystem for iværksætteri og vækst? Er din virksomhed klar til at vækste, udvikle sig og blive en del af et massivt netværk? Hold øje med Scale-up Denmark – måske det kan blive starten på dit væksteventyr.

Vitus-Bering 700 x 200

Scale-up Denmark er et landsdækkende acceleratorprogram, som skal accelerere fremtidens elite af højvækstvirksomheder. Over en periode på tre år skal danske og internationale investorer, veletablerede virksomheder og førende universiteter coache og accelerere startups og SMV’er med ekstraordinært vækstpotentiale, så de kan vokse sig store, og dermed bidrage til at styrke den fremtidige danske vækst og beskæftigelse.

Foruden at træne og rådgive de udvalgte virksomheder er visionen for Scale-up Denmark, at skabe et solidt fundament for vækst – et såkaldt økosystem, som giver virksomheder adgang til den kapital, know-how og viden, som kan transformere dem fra iværksættere til store virksomheder.

Vitus Bering innovation Park hjælper med at rekruttere virksomheder til Scale-up Denmark og du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om Scale-up Denmark.

 

10 elitetræningscentre i Danmark

Virksomhederne, som bliver en del af Scale-up Denmark, deltager i intensive træningsforløb fordelt på 10 elitetræningscentre i Danmark. Dele af træningsforløbene finder blandt andet sted her i Vitus Bering Innovation Park.

Her kan du se de 10 elitetræningscentre:

  • Health and Welfare Technology
  • Energy Efficiency
  • Offshore Industry
  • Bioeconomy
  • Information and Communication Technology
  • Life Science – Biotechnology
  • Food
  • Maritime Industry
  • Smart Industry
  • Cleantech

Forretningsudvikling helt tæt på

I Vitus Bering Innovation Park, specialiserer vi os i forretningsudvikling og som beboer har du adgang til en række faciliteter, udviklingsmiljøer og specialister inden for dette. Vi tilbyder blandt andet nystartede virksomheder kontorplads i fællesskabet Bering StartUp, hvor du oveni business coaching får adgang til værdifulde netværk. Talking Ninja, som holder til i Bering StartUp deltager lige nu i Scale-Up Denmarks elitetræningsprogram Information and Communication Technology.

Som beboer i parken bor du ligeledes side om side med Insero, som spiller en aktiv rolle, som forretningsudvikler i Scale-up Denmark.

Læs mere om Scale-up Denmark

Hvordan søger jeg?

Nye runder for ansøgninger åbner løbende. Læs mere om de forskellige træningscentre og få flere informationer om ansøgningskriterier. 

Scale-up Denmark er grundlagt og finansieret af de fem Danske Regioner i samarbejde med Erhvervs- og Vækstministeriet og EU.