PureWelt – den rene vare

???????????????????????????????Når man har fødevareallergi, kan det være en udfordring at sammensætte en alsidig kost, hvor man får alle de vigtige vitaminer og mineraler. Torben Søe fra PureWelt har fundet løsningen i kosttilskud helt uden kemi, som sensitive maver kan have tillid til. PureWelt er ny virksomhed i kontorfællesskabet Bering StartUp, hvor nye iværksættere tilbydes rådgivning og business coaching. På PureWelts “to-do list 2017” er lancering af webshop, produktudvikling og egenproduktion.

Been there – done that – got the t-shirt

PureWelt er baseret på Torben Søes egne erfaringer som fødevareallergiker, samt erhvervserfaring inden for foderblanding. Med en uddannelse i kemi og biologi har Torben arbejdet i 15 år med foderproduktion, bl.a. med at udarbejde formuleringen til piller, hvor vitaminer og mineraler sammensættes efter behov og doser.

Udover fødevareallergi har Torben også været ramt af svampeinfektionen candida, som ofte rammer HIV- og kræftpatienter, når immunforsvaret er i bund. Derfor opretter han også en webshoppen Candidapatient, der også er målrettet særligt sensitive patienter.

Patienten bliver “læge”

Erfaring som patient har givet Torben stor viden om allergeniske produkter til sensitive personer. Dette vil i løbet af 2017 udmønte sig i kropsplejeprodukter, fødevarer og egenproduktion af kosttilskud, så der opnås fuld gennemsigtighed og kontrol over det rene produkt.

Webshoppen bliver en informationsportal, hvor man kan finde artikler, skrevet af Torben selv, og udførlige fødevarelister over produkter, man som allergiker bør undgå. Sproget er tysk og engelsk, da målgruppen er det samlede europæiske marked.

Bering StartUps early bird

Man skal stå tidligt op, hvis man skal møde før Torben Søe, som sidder på sin plads i Bering StartUp allerede kl. 5.45. Det lyder måske tidligt, men det passer Torben perfekt, og dagen er struktureret, så det passer til familielivet. At skifte hjemmearbejdspladsen ud med en plads i VitusBering, har givet et kæmpe boost.

“At stå op om morgenen og komme ud blandt folk, var lige det, der skulle til. Her kan man vende problemstillinger med andre i stedet for at sidde fast i detaljen derhjemme.”