Morgenmøde om persondataforordningen

IDEAH Law House inviterer til morgenmøde onsdag den 17. januar kl. 08:15 til 10:00 , hvor du kan høre mere om, hvordan du som iværksætter/mindre virksomhed skal forholde dig i til den nye persondataforordning.

Foto: Anders Boll

For alle virksomheder – også iværksættere –  er det yderst vigtigt at tilegne sig det nødvendige kendskab til den nye persondataforordning, der træder i kraft i maj 2018. Og ikke mindst; hvordan skal man i praksis forholde sig til forordningen?

Vi giver svaret på dette seminar, hvor vi foruden forordningens juridiske aspekter, dels vil give nogle helt praktiske anvisninger til håndtering heraf og dels giver dig mulighed for at blive klogere på, hvordan netop din virksomhed imødekommer dens ordlyd uden at det nødvendigvis kræver store investeringer.

Persondataforordningen gælder for alle virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.

Forordningen erstatter persondatadirektivet, som i Danmark er gennemført i persondataloven. Hertil kommer ikke mindst de nye sanktionsmuligheder fra Datatilsynet, hvor voldsomme bøder kan blive udfaldet ved tilsidesættelse af forordningen.

Vel mødt til dette morgenmøde, hvor vi sætter fokus på håndtering af Persondataordningen og hvor en god dialog med deltagerne vil at skabe rammerne for udbytterig formiddag.

Mødet er gratis og åbent for alle (både iværksættere og mindre virksomheder) Tilmelding her venligst senest 15. januar. https://vitusbering.nemtilmeld.dk/16/