Nyt tiltag på Iværk&Vækst messen

Vitus Bering Innovation Park spiller sammen med Insero en nøglerolle på den kommende Iværk&Vækst messe, som afholdes i Horsens den 16. april. Sammen bidrager de nemlig med et nyt tiltag, der skal optimere mentorforløbene, som er en del af hovedpræmien for vinderne af årets Iværksætterpris.

På Iværk&vækst messen bliver Østjyllands bedste iværksættere kåret med Iværksætterprisen, hvor hovedgevinsten er et mentorforløb med en af dommerne og 15.000 kr. fra Nordea. Dommerne tæller succesfulde entreprenører, der alle er gået fra at have en ide til at udvikle en blomstrende forretning, og derfor er deres erfaringer værdifuld viden for iværksætterne. Dommerne, som skal agere mentorer for de prisvindende iværksættere, repræsenterer vidt forskellige brancher heriblandt lokale Michael Mortensen fra Casa, Brian Sørensen fra Cult, Lars Chacksen fra Nü by staff, Trine Wiese fra Winther & Wiese, Mette Bendix fra Kvadrat og Moonis Kamil fra Iposen.dk.

Iværk&vækst 3

Som noget nyt matches de prisvindende iværksættere med mentorerne efter de behov og udfordringer, som iværksætterne har. Dette er et nyt påfund, der skal sikre, at iværksætterne bliver matchet med den helt rette mentor og derved får det bedste ud af det værdifulde mentorforløb. Ulla Sparre, direktør af VitusBering Innovation Park, skal sammen med Katrine Læssøe Mikkelsen, projektleder og ansvarlig for innovation og entreprenørskab hos Insero Science Academy, facilitere dette møde mellem vinderne og mentorerne – en proces som Ulla Sparre ser frem til:

“Vinderne af Iværksætterprisen er dygtige og ambitiøse iværksættere, der har en spirende fremtid, som det helt rette mentorforløb kan bidrage til at udvikle. Derfor er det vigtigt, at virksomhederne og mentorerne ikke sammensættes på baggrund af tilfældigheder, men ud fra overvejelser omkring de udfordringer og behov, som virksomhederne har og hvilke mentorer, der bedst kan guide virksomhederne igennem disse,” forklarer Ulla Sparre.

Workshop om forretningsudviklingMobillab

Vitus Bering Innovation Park deltager også aktivt i workshoppen ‘3 ryk frem’ sammen med Insero Science Academy, VIA University College og Business Horsens. Her får fire udvalgte virksomheder mulighed for at deltage i 1½ times forretningsudviklingsworkshop i et mobilt innovationslab, hvor virksomhedernes innovationsevne bl.a. bliver udfordret.

Du kan læse mere om workshoppen her.