Bering StartUp 1

Nyt iværksættertiltag i Horsens

Den 15. september skyder Vitus Bering Innovation Park nyt iværksættertiltag i gang, der skal kickstarte forretninger og skabe bedre startmuligheder for iværksættere i Horsens. Bering StartUp er et eksklusivt tilbud til nystartede virksomheder, der giver adgang til de redskaber, netværk og coaching, der skal til for at øge chancerne for succes. Vitus Bering Innovation Park, Region Midt, Welovestartups og en række lokale aktører står bag initiativet.

Iværksættere, der drømmer om at få succes med deres virksomhed, har nu chancen for at indgå i et inkubationsmiljø, hvor erfarne iværksættere, mentorer og business coaches arbejder tæt sammen med iværksætterne om at kickstarte forretningen og dermed øge chancen for succes.

Ulla Sparre, initiativtageren bag Bering StartUp og direktør af Vitus Bering Innovation Park fortæller her om motivationen for at indføre det nye koncept:

– “Erfaringer viser, at iværksættere, der har adgang til et tæt netværk af folk, der har erfaringer med opstart af virksomheder, og som samtidigt indgår i et business coaching- og inkubationsforløb, opnår højere omsætning og bedre vækstmuligheder. Derfor åbner vi nu et inkubationsmiljø, hvor iværksættere ikke kun får en arbejdsplads i et spirende iværksættermiljø, men også får business coaching og mulighed for at indgå i et mentorforløb, så vi kan hjælpe iværksættere bedre fra start og øge succesraten blandt nystartede virksomheder.”

Bering StartUp er for alle iværksættere. Det eneste krav til virksomhederne er, at de skal være under tre år gamle, udviklingsparate og klar til at indgå i et konstruktivt forløb med business coaching og netværk.

Vil du vide mere om Bering StartUp?

Bering StartUp Kickoff

Tirsdag den 15. august kl. 15.00 åbnes der for tilmelding til Bering StartUp – Vitus Bering Innovation Park inviterer i den anledning alle interesserede til Bering StartUp Kickoff – her markeres åbningen med samarbejdspartnerne. Creative Director Søren Frahm fra lokale Artlinco kommer forbi og fortæller sin iværksætterhistorie til inspiration for andre. Derudover vil der være indlæg og miniworkshop ved Welovestartups.

Welovestartups uddeler Legater fire gange årligt, hvor målet er at give passionerede, nyskabende og samfundsoptimerende iværksættere i de tidlige stadier en bedre chance for at skabe deres egen succes. Denne dag giver direktør, Jakob Breddam, gode råd til at skrive ansøgninger, så du her kan øge dine chancer for at få finansiel støtte til udviklingen af din ide.

Se programmet her

Tilmeld dig åbningen af Bering StartUp her