Nyt cafémiljø til dine pauser

Hyggen breder sig i VitusBering. Vi har lige indrettet en ny café på fjerde sal, så der nu er endnu flere oaser, hvor du kan tage en rolig kaffepause. Vi venter i skrivende stund stadig på at få installeret en lækker kaffeautomat med et bredt udvalg af varme drikke for enhver smag. Derfor må man foreløbigt nøjes med kaffe/te fra kande sødet med forventningens glæde.

???????????????????????????????

Caféen er indrettet med blødt, behageligt lys, som er beroligende for øjnene, hvilket gør godt i en arbejdsdag foran en computerskærm. De bløde møbler er designet med henblik på samtale, da de skærmer for udefrakommende lyde. Prøv selv! De virker!???????????????????????????????

Efter 5 år med Vitus Bering Innovation Park, er der blevet indsamlet idéer og forslag til små initiativer, der kan forbedre dagligdagen for alle husets brugere. Baseret på snart 5 års erfaring, søges der nu målrettet efter små guldkorn, der med et snuptag kan tilføje noget positivt til din arbejdsdag.

Samme opskrift på akustisk design, som blev brugt til sofaerne i caféen, er forbilledet for de nye samtalebokse/telefonbokse, som vi har fået installeret rundt omkring i huset.

Her kan du tale i telefon uden at blive forstyrret af støjen omkring dig, så du bedre kan koncentrere dig om din samtale. En lille hylde i boksen giver dig plads til at tage notater under samtalen, hvis behovet dukker op.

 Vi håber, at husets beboere vil tage godt imod disse nye indretningsinitiativer og gøre brug af dem i hverdagen. Selv er vi positivt overraskede over at opdage, at det akustiske design virker efter hensigten. Flere indretningstiltag vil følge i den nærmeste fremtid.