Nyt madtilbud i VitusBering

Når beboerne i VitusBering vender tilbage fra ferie, venter der nogle store ændringer på frokostfronten. Vi har fået en helt ny kantineleverandør, DinnerdeLuxe, som med deres madkoncept vil ruske op i Atriumgården.

Kantine buffet_700x300Der vil gradvist ske store forandringer i Atriumgården i anledning af vores nye samarbejde med DinnerdeLuxe, som overtager madlavning og servering af frokost til vore sultne beboere.Kantine buffet_300x220

Der hamres, bankes og saves i den gamle kantine på Torvet i VIA University College, for at gøre klar til en helt ny og forbedret kantine til at servicere personale og studerende. Når det sidste søm er slået i på Torvet, vendes blikket mod Atriumgården i Vitus Bering Innovation Park, som også vil få en ansigtsløftning i form af en bod til betaling og et buffetområde, som vil give en mere samlet kantineoplevelse og flere spisepladser. Vi håber at være klar med hele paletten af nye tiltag i september, når ombygningen er færdig, men vi tør ikke at fastsætte en konkret dato allerede nu.

Nye åbningstider – mere mad – mere tid

Alt skal dog ikke ændres, så personalet er naturligvis det samme, som vi kender så godt. Her er det Anja, der smilende poserer for fotografen. Personalet kommer vi til at se mere til, da det er planen, at kantinen i VitusBering med tiden skal udvide åbningstiden til kl. 8.30 – 14.00, så der også bliver mulighed for at købe morgenmad. Betaling vil være som den plejer, men der vil også være mulighed for at bestille og betale maden via appen Grab’N Go.

Grab’N Go og sund take-away til aftensmad

DinnerdeLuxe tilbyder den hurtige frokostsandwich, Grab’N Go, til den travle beboer, der ikke har tid til at gå om bord i buffeten. Derudover vil der dagligt være frisk salat, buffet og en varm ret, så der er noget for enhver smag. KantineGrabNGo_400x300Senere på året vil DinnerdeLuxe introducere deres sunde take-away Nam – nemaftensmad.dk, så vores lejere får mulighed for at tage aftensmaden med hjem direkte fra arbejde. Vi anbefaler vores beboere at deltage i denne måneds Breakfast Club fredag den 2. september, hvor DinnerdeLuxe holder et oplæg om den nye kantineordning.

Vi vil som noget nyt lægge ugemenuen op på hovedprojektoren og på projektoren i Atriumgården, så man kan se, hvad huset tilbyder mandag til fredag. Vi glæder os meget til det nye samarbejde.