Nye beboere

Der flytter løbende nye beboere ind i Vitus Bering Innovation Park – her kan du møde de seneste tre virksomheder, som har deres daglige gang i parken. 

NTD Offshore

Ingeniørvirksomheden NTD Offshore åbnede en afdeling i Vitus Bering Innovation Park i december 2017. Virksomheden, som udvikler og producerer elektriske og mekaniske løsninger til offshore branchen, har siden indflytningen haft travlt med at udvikle en maskine, der optager film på ubemandede ubåde. Mads, som arbejder fra kontoret, glæder sig til at få lidt luft i kalenderen, så han kan deltage i nogle af de mange netværksarrangementer, som foregår i parken  og møde de andre virksomheder, som bor her.

Fit & Sund

Fit og Sund i Horsens var på udkig efter et kontor med professionelle mødefaciliteter, hvor der kunne holdes møder og det administrative arbejde, som følger med dét at drive et fitness center, kunne varetages fra. Derfor valgte virksomheden at åbne et kontor i Vitus Bering Innovation Park d. 1. februar 2018. De to kollegaer Klaus og Anders er glade for kontormiljøet i Vitus Bering innovation Park, som egner sig godt til deres daglige arbejde.

Er du beboer i Vitus Bering Innovation Park kan du gøre brug af et særligt Fit og Sund tilbud, hvor du kan træne for kun 199,- om måneden  i de tre Horsens afdelinger.  Du skal bare medbringe dit VitusBering ID, når du tilmelder dig.

Ret&Råd

I februar åbnede advokatvirksomheden Ret & Råd ligeledes et kontor i Vitus Bering Innovation Park. Du kan læse mere om virksomheden her.