Nationalt eliteprogram for iværksættere

Insero sætter for alvor jagten ind på virksomheder med et ekstraordinært vækstpotentiale. Det sker i forbindelse med det nationale initiativ Scale-up Denmark, hvor Insero sammen med danske og internationale investorer, veletablerede virksomheder og førende universiteter skal coache og accelerere virksomheder henover de næste tre år – her kommer Vitus Bering Innovation Park til at danne rammen om dele af virksomhedernes udviklingsforløb.

Læs mere om Scale-up Denmark 

Vitus Bering

Scale-up Denmark er et tre-årigt nationalt eliteprogram, hvor ti kvalificerede operatører er blevet udvalgt med hvert sit acceleratormiljø. Det nationale initiativ er søsat i samarbejde mellem de fem danske regioner samt Erhvervsstyrelsen, og har til formål at udvikle og accelerere både danske og internationale virksomheder. Insero skal bl.a. være en del af Region Syddanmarks forløb med fokus på ’energieffektive teknologier’.

”Hos Insero ser vi frem til at understøtte udviklingen af højvækstvirksomheder i Danmark. Vi bidrager med vores kompetencer inden for energieffektive løsninger, udvikling af iværksætter- og vækstvirksomheder samt strategisk forretningsudvikling. Desuden glæder vi os til at byde de dygtige virksomheder velkommen i vores to innovations- og udviklingsparker, Vitus Bering Innovation Park i Horsens og Green Tech Center i Vejle, som begge kommer til at danne rammer for dele af virksomhedernes udviklingsforløb”, udtaler Mogens Vig Pedersen, adm. direktør i Insero.

Deltagerne i projektet er opstartsvirksomheder eller små virksomheder, der allerede er på markedet med deres produkter og står klar til at udnytte deres vækstpotentiale fuldt ud. Under forløbet vil deltagerne få adgang til stærke, faglige miljøer og intensiv accelerations træning. Alt dette skal hjælpe dem godt på vej til at vokse sig store, og derved bidrage til vækst og beskæftigelse i Danmark.

Læs mere om hvordan Insero bidrager til Scale-up Denmark