greenbyte1Millwatcher styrker udvikling og vækst

Interview med Helene Steffensen

MillWatcher startede så småt op i 2001 og er startet af Ulrik Nejsum Madsen. I dag består virksomheden af tre medarbejdere, Ulrik, Thomas og Helene. Virksomheden arbejder med overvågning af vindproduktion og energiforbrug. Desuden påtager de sig også andre opgaver inden for udvikling af software til at måle forbrug, samt konsulent opgaver. Det primære fokus er energi og energiforbrug.

Indflytning i Vitus Bering Innovation Park

MillWatcher flyttede ind i Vitus Bering Innovation Park i 2012. Siden da har de bl.a. haft et samarbejde med Applicators omkring et VBI Park projekt, hvor de to firmaer samarbejdede om at hente og samle data til at overvåge og visualisere forbruget for parken.

Ulrik Nejsum Madsen besluttede at flytte ind i VBI for at skabe udvikling og vækst.

VBI giver mange muligheder i forhold til de mange faciliteter, der er til rådighed, når man bor her som virksomhed, og der er en del ting vi ikke selv behøver at tage os af”, fortæller Helene

Hun fremhæver desuden mulighederne for at leje mødelokaler, receptionen og postfordelingen.

Det vigtigste er dog at VBI Park understøtter udvikling og vækst gennem en række kurser og arrangementer i huset. Dette gør at MillWatcher kan koncentrere sig om kunder og fremtidige mål – deriblandt at skabe vækst.

Udviklingspark = større socialt og fagligt netværk

MillWatcher bruger også parken som et socialt og fagligt netværk. Der bliver brugt tid på at være med til de forskellige kurser og møder der tilbydes i huset, ligesom det bliver prioriteret f.eks. at komme til Breakfast Club, så de møder de andre beboere og får kontakter udefra. Alle tre medarbejdere sætter pris på at komme lidt rundt, så man ikke blot bruger al tiden på et lille kontor. Det giver en god dynamik i MillWatcher at man får inputs fra andre virksomheder og igennem arrangementerne.

MillWatcher bruger også deres netværk i forhold til de studerende, der er til stede i huset, og de har indgået en aftale med en studerende, der skal være praktikant i nogle måneder. Det er den anden praktikant MillWatcher har fundet via VBI, og de har gode erfaringer med at bruge de studerendes kompetencer. Derfor planlægger de også i fremtiden at gøre brug af praktikanter fra stedet.

Læs mere om Millwatcher her.