Future Flight gav mig drive og god energi

Den 10. maj åbnede Vitus Bering Innovation Park traditionen tro dørene op til Future Flight Seminar. Efter arrangementet tog vi en snak med den lokale iværksætter, Nicolas Skovby, grundlægger af virksomheden HANG, for at høre hvad han fik ud af at deltage i Future Flight Seminar.  Future FLight Seminar 2016

Med temaet ‘fra ide til BIG business’ var der lagt op til et arrangement, hvor de fremmødte kunne hente inspiration til at kickstarte deres virksomheder og komme ud over stepperne.

Future Flight Seminar bød bl.a. de i alt 100 gæster på IMG_1000vitaminindsprøjtninger i form af friskpresset juice fra High on Juice og oplæg af Jesper Buch, den succesfulde iværksætter og investor fra Løvens Hule og den internationale crowdfunding ekspert, Lasse Mäkelä.

Lasse Mäkelä gav et indblik i fundraising verdenen og hvordan digitaliseringen af denne skaber nye muligheder for virksomhederne. Samtidig blev der ikke lagt fingre imellem da Jesper Buch indtog scenen med sin kompromisløse holdning til iværksætteri og delte sine erfaringer med at skabe succes – det gjorde indtryk, ifølge Nicolas. Nicolas fulgtes med medejer Niclas Møller.

Hvorfor deltog du i Future Flight Seminar?

”Vi tog med til Future Flight for netop at få den vitaminindsprøjtning til virksomheden, som der stod i invitationen. Vi så det som en rigtig god mulighed for at få motivation, inspiration og lære af andres erfaringer.”

Hvad var højdepunktet på dagen? Jesper Buch

“Højdepunktet på dagen var helt klar Jesper Buch, som fortalte sin iværksætterhistorie om Just Eat. Han gav en helt masse guldkorn, som vi kan tage med herfra og bruge i vores virksomhed.”

Hvad har du fået ud af at deltage i Future Flight Seminar?

”Begge oplæg har givet masser af inspiration. Det var spændende at høre om alternative muligheder for kapitalindsprøjtning. Det er jo en problemstilling, de fleste iværksættere står overfor og det har fået os til at tænke over andre muligheder for at få kapital til virksomheden. Samtidigt så går vi herfra med et stort drive til at gå det i møde, der venter forude, fordi vi er blevet bekræftede i, at vi skal fortsætte med at tro på vores ide. Det har givet os god energi, som vi kan bruge positivt i hverdagen.”

Hvilket råd tager du med dig hjem?

”Det handler ikke kun om, at man skal brænde igennem i virksomheden, men i alle dele af livet. Jesper Buch nævnte ’law of attraction’, som jeg også selv har læst en del om. Hvis du brænder igennem overfor andre, så får du mere positiv energi tilbage. Det vil jeg helt sikkert huske på.”

Skal du med til næste Future Flight Seminar?

“Hvis ikke det ligger oveni andre planer, så skal jeg helt sikkert med igen næste gang!”

Om Future Flight Seminar

Future Flight Seminar afholdes i Vitus Bering Innovation Park to gange om året og bringer aktører fra alle dele af det danske erhvervsliv sammen til en dag med inspiration og netværk. Med Future Flight Seminar sætter vi fokus på forskellige emner inden for forretningsudvikling, teknologisk innovation og vækst.

Future Flight arrangeres som led i InkubatorMidt, et projekt støttet af Region Midt og EU.

EU-logo_DK_Soc-fv-jpgRegion Midt logo