Landsby udfaser fossile brændstoffer

En udfasning på over 20% af olieforbruget i landsbyen Hylke ved Skanderborg. Det er resultatet efter udskiftning af en række oliefyr med et bæredygtigt alternativ, som selskabet Best Green står bag.

Bestgreen

I forbindelse med udbygningen på landsbyskolen i Hylke, valgte Skanderborg Kommune at skifte skolens oliefyr ud med en vedligeholdelsesfri og bæredygtig varmepumper. Efterfølgende har en række husstande i landsbyen koblet sig på den nye varmeløsning – det har ført til en samlet udfasning af olieforbruget i Hylke på over 20%.

”Efter vi installerede en bæredygtig nærvarmeløsning på Hylke Skole, har adskillige husejere valgt at skifte oliefyret ud med nærvarme. Det betyder, at vi efter seks måneder kan konstatere en udfasning på over 20% af oliefyrene i landsbyen”, forklarer direktør i Best Green, Simon Bak Kristensen.

Læs hele nyheden. 

Med ambitionen om at fremme den grønne omstilling og gøre det fordelagtigt at vælge varmepumper tilbyder Best Green en enkel og vedligeholdelsesfri varmeløsning til private, virksomheder og kommuner.

Redskabet er nærvarme – en varmeløsning som er målrettet bygninger uden for fjernvarmeområder. Her køber, installerer og drifter Best Green varmepumpen, så kunderne slipper for udgifter til service og vedligehold. I stedet betaler de blot for den brugte varme og et årligt serviceabonnement.

Best Green holder til i Vitus Bering Innovation Park og er en del af Insero Group.