Iværk&Vækst i Horsens den 16. april

Vitus Bering Innovation Park deltager aktivt sammen med Insero, Insero Science Academy og Business Horsens på Iværk&Vækst den 16. april 2015.

Husk at sætte kryds i kalenderen, bestil en gratis billet og – hvis du gerne vil rykke din forretning “3 ryk frem” – ansøg om at blive en af de udvalgte 4 virksomheder, der får mulighed for at deltage i en 1½ times forretningsudviklingsworkshop i et mobilt innovationslab!

Tilmeld dig Iværk&Vækst

Workshop om forretningsudvikling

Er du interesseret i at udfordre din virksomheds innovationsevne? Så ansøg her til workshoppen  ”Tre ryk frem”, der finder sted på Iværk&Vækst på FÆNGSLET i Horsens kl. 08.30-10.00.

Mobillab

Her får du muligheden for – sammen med andre virksomheder – at få ny inspiration fra eksperter, der er valgt til at matche de udvalgte virksomheder, der får plads på workshoppen.

4 – 5 virksomheder tilbydes at komme på en workshop, hvor vi sammensætter en proces med eksperter inden for forskellige områder, som kan give virksomhederne en hurtig og intens sparring på deres forretning og evne til at være innovative.

Konceptet er en miniudgave af et længere forløb, som VIA University College , Business Horsens, Hedensted Erhverv og Insero sidste år tilbød virksomheder, der ønsker at udvikle sig og blive mere innovative.

Tilmeld dig til workshoppen her

Ønskes yderligere oplysninger inden ansøgning, er du velkommen til at kontakte Karsten Lumbye Jensen på klu@insero.dk.

Ansøgere forventes at modtage svar om optagelse på workshoppen den 9. april