Rådgivning & kapital

Sæt skub i din virksomhed igen og igen!

Innovative virksomheder har som regel altid brug for rådgivning, netværk og evt. kapital for at komme videre i deres livscyklus. I Vitus Bering Innovation Park findes både rådgivere, der har overblikket over de mange tilbud, men også mere specialiserede rådgivere inden for bestemte områder.

Flere virksomheder i Vitus Bering Innovation Park tilbyder forskellige rådgivnings- og serviceydelser. Hos Business Horsens kan du f.eks. få et overblik over mulighederne som iværksætter, og hos Insero kan du bl.a. få hjælp til at udvikle og skaffe kapital til din gode idé.

Derudover huser Vitus Bering Innovation Park en række virksomheder med special kompetencer inden for en række områder så som organisationsudvikling og patentrådgivning.

Herunder kan du læse om nogle af de rådgivningstilbud, der er i Vitus Berings Innovation Park:

Bering StartUp

Vores miljø for iværksættere, hvor du udover en kontorplads får mulighed for fast business coaching, se under Bering StartUp

Venture City Horsens

Bag navnet Venture City Horsens står Østjyllands nyeste vækstforening. Målet er udvikling af talentmassen af idérige iværksættere med vækst og arbejdspladser til følge. Midlet er et hands-on “fingrene i jorden”-koncept, hvor byens stærkeste erhvervskræfter hjælper næste generation på forretningsbenene med konkrete tiltag.

Venture City byder på KARMA-kapital, Business Angels og et bredt udvalg af erfarne mentorer, der står klar til at støtte den nye iværksætter med råd og vejledning.

Flere virksomheder i parken har modtaget kapital bl.a. QuadSAT , der både har været igennem iværksætterpilotforløb, modtaget Innobooster og investering fra lokale investorer.

Læs mere om Venture City

Business Horsens

Business Horsens er en uafhængig medlemsorganisation, som fremmer innovation og vækst hos 670 medlemsvirksomheder, samt forbedrer rammevilkår og erhvervsudvikling i Horsens-området. Business Horsens tilbyder vejledning i øjenhøjde med et komplet hold af forretningsorienteret konsulenter, som er parate til hurtigt at rykke ud med akut vejledning og sparring.

Business Horsens har til huse i Vitus Bering Innovation Park og tilbyder bl.a. personlig vejledning til nyetablerede virksomheder (0-5 år) samt personer, der overvejer at stifte egen virksomhed. Desuden arrangerer de infomøder, hvor du som iværksættere kan få råd og vejledning omkring de mange områder som du skal være opmærksom på, når du etablerer virksomhed.

Kontakt Business Horsens for at aftale et møde

Insero

Insero har en dyb faglig viden inden for energi og IT, og på den baggrund har Insero specialiseret sig i at analysere markedet, dets strømninger og aktører – også internationalt. Inseros viden og erfaringer omsættes til skræddersyede analyser, handlingsorienterede strategier og konkrete, forretningsudviklende tiltag for kunderne.

Læs mere om Insero

Danske Bank Growth

Hver anden torsdag er der mulighed for at møde Simon  Warmbold, der både tilbyder rådgivning om startups muligheder fx. i The Hub og også gerne giver uformel sparring i forhold til din virksomhed

Interesseret i at høre mere?

Få et uforpligtende tilbud fra Vitus Bering Innovation Park og hør mere om dine muligheder. Ring til receptionen på tlf. 87 55 43 43 for et uforpligtende møde eller tilbud.