For iværksættere

Vi sikrer dig de bedste forudsætninger for at få succes med din virksomhed. Her er mulighed for at leje et skrivebord eller eget kontor og samtidig få adgang til individuel business coaching og et stærkt netværk, der kan hjælpe netop din virksomhed til næste step.  Derudover er der fri adgang til brug af MakerSpace

Vores inkubationsmiljø Bering StartUp er et tilbud til ambitiøse startups, der får mulighed for at være med i et sparringsforløb. I 2017 hjalp vi med at tiltrække over 2 milioner i ekstern kapital til virksomheder i miljøet. Det kan ske gennem hjælp med projektansøgninger som eksempelvis Innobooster eller ved at skabe kontakt til investorer.Det koster kun fra 750,- kr. per måned (ex. moms) at være Bering-StartUp vi tilbydermed.

Flere virksomheder i Vitus Bering Innovation Park tilbyder forskellige rådgivnings- og serviceydelser., som iværksættere kan få stor nytte af.  Hos Business Horsens kan du få et overblik over mulighederne som iværksætter, og hos Insero samt Venture City Horsens kan du få hjælp til at udvikle og skaffe kapital til din gode idé. Derudover huser Vitus Bering Innovation Park en række virksomheder med special kompetencer inden for en række områder, så som organisationsudvikling og patentrådgivning.

Brug for hjælp til at få dit produkt på markedet? 

Bliv en del af vores professionelle cluster miljø