Invitation til 5 års jubilæum

Vi fejrer 5 år som udviklingshus i Horsens med jubilæumsreception og Future Flight Seminar, der stiller skarpt på fremtidens teknologi og innovation, mandag den 2. marts 2015 kl. 13.30-16.30

Det bliver en aktiv eftermiddag, hvor der er mulighed for at møde parkens beboere og se de mange aktiviteter og muligheder, parken byder på – ikke kun for parkens beboere, men for alle områdets udviklingsvirksomheder og aktører. Alle er velkomne, og arrangementet er gratis.

Vi byder på et energiboost, dels fra to stærke oplæg, der sætter fokus på fremtidens teknologi og innovation – dels i form af friskpresset juice fra Juiceservice, der er en del af iværksætterens Mads Bos virksomhed ”High On Life”.

Dagens talere og oplægsholdere er borgmester Peter Sørensen, Henrik Stiesdal og Christiane Vejlø.

Peter SørensenChristiane Vejlø

HST portrait 2

 

 

 

 

  • Vindpionér Henrik Stiesdal er selv gået vejen fra lille iværksætter til at stå i spidsen for en helt ny industri. Han vil dele sine erfaringer og give sine bud på, hvilke spørgsmål du bør stille nye ideer.
  • Elektronista Christiane Vejlø har fingeren på den digitale og teknologiske puls. Hun er en meget efterspurgt foredragsholder og rådgiver – og giver sit bud på, hvad du skal være opmærksom på i forhold til den teknologiske fremtid. 

Innovations- og udviklingsstande kan besøges hele eftermiddagen i VitusBering – kom og bliv inspireret på innovation og få et god netværkseftermiddag

Se programmet: Invitation til Future Flight Seminar

Tilmelding senest den 26. februar 2015 her