VitusBering Investors Open 2018

For 5. år i træk inviterer Vitus Bering Innovation Park sammen med stærke partnere til arrangementet Investors Open, der matcher iværksættere og investorer.  Denne gang sker det i et heldags-arrangement den 12. september. 

Arrangementet har til formål at hjælpe iværksættere med at få adgang til risikovillig kapital. I Investors Open 2017 var 5 ambitiøse startups inviteret til at pitche deres idé eller produkt for 60 Business Angels, private equity fonde og klasse A sparringspartnere samlet fra hele landet. Læs om Investors Open 2017 her.

I 2018 er ambitionen et endnu større arrangement, så der er i år et åbent event inden selve pitchdelen, hvor der bliver mulighed for at få nyttig viden og at netværke.  Kom også ind og hør Nicolaj Højer Nielsen, der giver et energifyldt oplæg om sine erfaringer som iværksætter og business angel.

Program:

Kl · 10.30-12.30 · Åben messe/netværk startups & rådgivere

Kl· 13.30-13.55 · Iværksætter, Investor & forfatter til ”Startup Funding book” Nicolaj Højer Nielsen

Kl · 14.00-16.45 · Pitch –for inviterede

Formiddagens program og oplægget er gratis samt åben for alle.

Er du investor og gerne vil deltage i eftermiddagens pitch, så er du velkommen til at kontakte Hans Christian Johansen, mail: Firstmover@mail-online.dk

De startups ,der skal pitche er fundet, men husk at der i Horsens er andre gode muligheder for at få støtte /pitche fx Venture City Horsens

Læs hvordan du leverer et godt pitch og hvad investorerne kigger efter, i denne reportage fra Investors Open 2017. De 5 udvalgte startups der pitchede kan du læse om her.