Internationale profiler gæster Horsens

Vi ser frem til når Anders Fogh Rasmussen læggen vejen forbi i foråret 2016, når nyt erhvervsarrangement med internationalt format kommer til Horsens.

Fogh

Den Horsens-baserede virksomhed Creative Lineup introducerer konceptet ”Executive Talks”, hvor internationale profiler i fremtiden skal gæste Horsens.

Meningen er, at både erhvervsliv, embedsmænd, politikere og studerende skal nyde godt af konceptet, som er udviklet for at imødekomme et stort behov for opleve fagligt stærke profiler – i Jylland.

Første gæst bliver tidligere statsminister i Danmark og generalsekretær i NATO Anders Fogh Rasmussen, som kommer til VIA og Vitus Bering Innovation Park torsdag den 3. marts 2016.

Her skal han dels tale til og mødes med jyske erhvervsfolk, dels medvirke i en spørgsmål/svar-session med studerende på VIA i Horsens.

“I idefasen fandt jeg ud af, at mange jyske erhvervsfolk finder det for tidskrævende at tage til København for at opleve internationale erhvervsprofiler. De mangler muligheder for at netværke og styrke virksomhederne her i denne del af landet,” siger ejer af Creative Lineup Franka Abrahamsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

“At de danske og internationale studerende også kan få del i besøgene, er kun med til at styrke vores by som et attraktivt sted at uddanne sig og drive virksomhed”.

Borgmester: Perfekt koncept til byen

Borgmester i Horsens, Peter Sørensen, udtaler om nye erhvervskoncept:

“Det er et arrangement i absolut topklasse, vi får til Horsens til marts næste år, og det er utrolig godt gået af Creative Lineup og Franka. Det er sammen med vores store og små koncerter, festivaler, events, speedway og meget andet med til at sætte Horsens på det nationale landkort – og det er alt sammen med til at brande Horsens som en dynamisk oplevelsesby.”

Han tilføjer, at arrangementet med Anders Fogh Rasmussen ligger fint i tråd med Horsens Byråds nyeste satsning på Horsens som møde- og konferenceby.

“En konference som denne skaffer gæster til byen, og jeg er sikker på, at det også vil skabe national bevågenhed, at Horsens kan præsentere Anders Fogh Rasmussen i hans nye rolle som international konsulent og foredragsholder. Og så er det værd at bemærke, at der også her er tale om et arrangement, som er trukket af private kræfter i Horsens og ikke af kommunen – og det er jo netop sådan, vi gerne vil arbejde i Horsens,” siger Peter Sørensen.

Giver studerende indblik

Direktør på VIA Konstantin Lassithiotakis glæder sig til, at de studerende på VIA skal møde Anders Fogh Rasmussen:

“Vores studerende skal være arbejdsmarkedsparate fra dag ét, når de er færdige med deres uddannelse. Executive Talks er for VIA en helt unik mulighed for at tilbyde de studerende et indblik i den virkelige verden. En profil som Anders Fogh Rasmussen, som har en så stor politisk og international ballast og erfaring, er værdifuld for både studerende og undervisere på VIA, som sætter praksisnærhed og international inspiration i højsædet,” siger han.

Programmet for Anders Fogh Rasmussens besøg i Horsens d. 3 marts 2016 kan findes på www.creativelineup.dk og billetter bestilles på cathrine@creativelineup.dk

Nyheden er taget fra lokalavisen