Inspiration styrker mig som konsulent

Jim Morris stiftede for 2 år siden konsulentvirksomheden, Raedan.img_1518 Som konsulent bruger Jim meget tid ude hos sine kunder. Kontoret i Vitus Bering giver afveksling og mulighed for at hente inspiration og viden, der ifølge Jim selv, er med til at styrke sine kompetencer som konsulent.

”Som konsulent løser jeg ofte opgaver ude ved kunden, hvor man opholder sig meget i deres verden. For at være en god konsulent, mener jeg, at man har behov for afveksling og variation. Derfor er det godt at have et kontor i et netværkshus som dette, hvor man kan finde ny viden, inspiration og sparre med andre.”

Det er menneskene, der gør mit job spændende

Jim Morris rådgiver virksomheder i at få det meste ud af deres IT investeringer og implementeringer. Foruden projektledelse specialiserer Jim sig i Project Management Office (PMO) investeringer og Project Portfolio Management (PPM) implementeringer.

På trods af at Jim bevæger sig i en verden af IT, er et af de mest spændende aspekter ved sit job, arbejdet med mennesker:

”Det handler om at få folk med vidt forskellige interesser og fra forskellige afdelinger til at arbejde sammen – det er rigtig spændende. Tit har en organisation mange forskellige ideer om hvad problemet er og hvordan det skal løses. Hele processen med at samle ideerne og få dem kvalificeret sådan, at lederne har et styrket beslutningsgrundlag, er den del, jeg arbejder rigtig meget med.”

Før i tiden var Jim langt mere interesseret i selve løsningen til problemet – I dag er det vejen til løsningen, som han er mest optaget af i sit arbejde.

Læs mere om Raedan