Horsens sender startup til Silicon Valley

Darius Moravcik fra Talking Ninja blev i sommers udtaget til det anerkendte accelerationsprogram BlackBox i Silicon Valley. Familien Hede-Nielsens Fond, Venture City Horsens, Insero og Vitus Bering Innovation Park er gået sammen om at sponsere turen.

Blackbox team

Talking Ninja ved Darius Moravcik der normalt sidder i Bering StartUp har i august 2016 deltaget på accelerator programmet Blackbox Connect i Silicon Valley. På de to uger programmet varer, har Darius mødt en række iværksættere fra hele verden,  en række spændende investorer, oplevet iværksætterkulturen i Silicon Valley og ikke mindst fået en masse feedback på Talking Ninja’s forretningside , hvilket giver masser af  erfaring og information, der kan bidrage til udviklingen af Talking Ninja.

Blackbox er blandt de bedste til at hjælpe igangsættere
Blackbox www.blackbox.vc , der er en meget velanset organisation for  iværkættere i Silicon Valley, afholder årligt to åbne acceleratonsprogrammer for startups fra hele verden, derudover har de faste kunder som eksempelvis Google, der benytter deres kompetencer. Der er tilknyttet et stærkt team af oplægsholdere og mentorer og for at give sin læring videre har Darius skrevet  bloggen “goingtothevalley”

Blackbox plenum

Blackbox working environmentDer vil også blive mulighed for den 21. september at høre om læringer fra accelerationsforløbet og møde Darius, når Bering StartUp afholder temamødet “Iværksætter i Silicon Valley”

Horsens løfter i flok – også for iværksættere

Bering StartUp, hvor hovedformålet er at bringe iværksættere videre til de næste skridt i deres forretningsudvikling, har haft en god kontakt til Blackbox og  gennem en periode diskuteret forskellige muligheder for samarbejde. Vi er glade for at det er lykkedes at få Darius med på programmet. Stor tak til Familien Hede- Nielsens Fond, Venture City Horsens og Insero, der sammen med os har bidraget til at dette er lykkedes.

Aktiviteter i Bering StartUp er en del af InkubatorMidt-projektet støttet af Region Midt og EU

Region Midt logo

 EU-logo_DK_Soc-fv-jpg