???????????????????????????????

“Happy Days” på 5.

Vi fortsætter med at indrette små, hyggelige oaser i VitusBering. Med amerikansk forbillede har vi senest indrettet en diner på 5. sal, som vi opfordrer vores beboere til at bruge til kaffepauser, møder, anderledes arbejdsplads eller bare generel luftforandring i arbejdsdagen. ???????????????????????????????

Efter 5 år med Vitus Bering Innovation Park har vi gjort os nogle praktiske erfaringer i forhold til bygningens styrker og udfordringer. Det imponerende panoptikon på 6 etager blæser besøgende bagover af beundring, og det er da også en daglig fornøjelse at færdes på trapperne og se bygningen summe af liv på alle etager. Akustikken er fantastisk og musik kan brede sig fra Atriumgården i kælderen og helt op til 6. sal, hvilket vi senest oplevede til julekoncerten med Messias-koret i 2014.

Men netop akustikken kan være en udfordring, når der er arrangementer og mange mennesker i huset. Lydene kan i sådanne tilfælde være overvældene, og man søger ind på sit kontor og lukker sin dør. Vi ønsker, at vore beboere skal udnytte de forskellige lounge-områder og blive inspireret af de nye omgivelser. Beboerne skal have lyst og mulighed for at indtage hele huset og tage mødet, telefonsamtalen eller pausen udenfor eget kontor.

???????????????????????????????

Dineren er i klassisk, amerikansk stil med knald på farverne og med stemningsfulde metalskilte. Sofaerne er i såkaldt akustisk design. Den opmærksomme beboer vil bemærke, at vi allerede i foråret har installeret flere akustiske møbler både ved receptionen og i Café4eren. Og de virker! Sofaernes høje sider lukker udefrakommende lyde ude og danner en lille hule, hvor man ugeneret kan have en stille samtale.

Så værsgo at tage plads i dineren!