Händels “Messias” til fordel for Læger uden Grænser

Messias for velgørenhed

Vitus Bering Innovation Park gentager succesen fra sidste år, når Händels Messias opføres til fordel for Læger uden Grænsers arbejde i Syrien.

Efter to år med garvede musikere fra bla. Vejle Symfoniorkester i ryggen, stævner Messiasoktetten nu ud med et nyt hold af unge musikere fra Århus Musikkonservatorium, sammensat af dirigenten Severin Martin Korsgaard Thorsen. Selve oktetten er den faste stamme af erfarne amatørkorister fra Horsens, Viborg og Århus, der nu på tredje år tager sig kærligt af Händels Messias. Herved kommer man nærmere Händels oprindelige komposition fra 1742, der var beregnet til et mindre kor og således i stærk kontrast til de store kor med et brus af 100 stemmer, der ofte fører tonerne frem. Ved at begrænse ”Messias” til 8 sangere, får publikum en intim og autentisk oplevelse af værket, som komponisten havde tænkt det. Repertoiret er som tidligere år de kendte og elskede korstykker fra alle tre dele af værket, heriblandt det berømte Halleluja-kor, så man som tilhører når hele fortællingen om Jesu fødsel, død og opstandelse igennem.

Læger uden Grænser PNGPublikum vil få mulighed for en anderledes koncertoplevelse i Vitus Bering Innovation Park, da de vil blive fordelt over flere etager. Orkesteret placeres i Atriumgården sammen med størstedelen af publikum. Derudover vil der være pladser i stuen og på 1. sal med frit udsyn til Atriumgården. En spændende løsning, der garanterer en helt speciel koncertoplevelse.

Efter koncerten vil der være lidt godt til ganen, samt mulighed for at opleve udsigten udover det julepyntede Horsens fra Vitus Bering Innovation Parks tagterrasse på 6. sal.

Koncerten starter kl. 19:30 og varer 55 minutter.

Vitus Bering Innovation Park holder til på Chr. M. Østergaardsvej 4A. Der er handicapvenlige omgivelser og parkeringsmuligheder.

Billetpris: 100 kr.                                                                                      

Billetter kan købes på Billetto og ved indgangen.

Entréindtægter går ubeskåret til Læger uden Grænser.

Læs om sidste års koncert her.